Pewnie ktoś focił, ale w Battlu wolno publikować tylko foty jeszcze nie publikowane, dlatego odradzam chwalenie się tym, co tam kto ma na Battla :roll: .
Wersja do druku
-Vitez
-Ewa_olsztyn
-Allgsm.pl
-WatsOn
-Karoollapy
-dj_zibi
-missgruszka
-Rafal913
-kwiatas
-Picia
-Stratus
-Roger-krk
-CezaryM
-borkomar
-seves
-manas
Oj ciezko bedzie z terminem ciezko ;-)
Zostaje tylko weekend ale jak tak dalej będzie lało to zostanie jedynie życie erotyczne żab w wielkim mieści :)
Ja odpadam. Miałem jedno ale zbyt charakterystyczne i anonimowość by nie pomogła. Innego nie zdążę zrobić.
A moze faktycznie przedluzymy czas nadsylania zdjec ? ;-)
Widać, że dużo osób się przestraszyło prawną wypowiedzią pewnwgo z użytkowników tego forum i dlatego powoli odchodzą. Uważam, że termin powinien zostać przedłużony min. do 15 lipca, wtedy każdy mógłby jeszcze coś ustrzelić. "Sex w Wielkim Mieście" niekoniecznie musi być związany z sexem ani z publikowaniem cudzych twarz. Może to być krótka spódniczka lub cokolwiek innego,bo przecież mamy wyobraźnię. Jeżeli termin zostaje przedłużony to wchodzę.
P.S. Obejrzyjcie film "SEX IN THE BIG CITY"...
Eeee, mysle ,ze nie przestraszyli sie prawnej wypowiedzi kolegi ;-) Jesli wypowiedza sie inni za przedluzeniem terminu to przedluzymy, tak wiec pada propozycja przedluzenia terminu do 15 lipca.
ja się zgadzam jak najbardziej :)
Może być do 15 :)
No to i ja za głosem ogółu. Choć udało mi się "coś" upolować to może jednak wpadnie mi w obiektyw "miss mokrego podkoszulka" - warunki za oknem idealne!