Epoka, a raczej 9 miesięcy z brzuszkiem skończyło się w Dzień Chłopaka (ale dostałem prezent, co?:D ) o 00:40. Wtedy to zostałem Tatą, przeciąłem pępowinę:-D , złapałem za aparat i z łzami adości w oczach zrobiłem pierwsze zdjęcie Bartusiowi :D .
Wersja do druku
Epoka, a raczej 9 miesięcy z brzuszkiem skończyło się w Dzień Chłopaka (ale dostałem prezent, co?:D ) o 00:40. Wtedy to zostałem Tatą, przeciąłem pępowinę:-D , złapałem za aparat i z łzami adości w oczach zrobiłem pierwsze zdjęcie Bartusiowi :D .
Do kompletu kilka zdjęć z pierwszego dnia życia Bartka:-D
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Moje gratulacje! Piękny prezent.
Piękny reportaż. Piękna pamiątka! :)
:) No no to chłopak podwojnie będzie teraz obchodziłi 30 września ;)
moje gratulacje
pozdrawiam
Gratuluje i na prawde, świtenie sie przegląde ten wątek bo są w nim prawdziwe emocje. Wszystkiego dobrego dla całej rodzinki.
gratuluję!
Martins! Wielkie gratulacje! Śliczne Dzieciątko, to dość rzadkie w pierwszych dniach po urodzeniu. Widać wyraźnie, że będzie podobny do Mamy - łatwo zauważyć zwłaszcza na 7 i 9. Niech Wam się Bartuś zdrowo chowa, kochajcie go i bądźcie wyrozumiałymi rodzicami!
Wszystkiego dobrego!
PS: 3 zdjęcie jest... mistyczne!
bardzo dobre zdjęcia... ja po narodzinach córy też próbowałem, niestety raczej nic ciekawego z tego nie wyszło... :/ gratuluje syna i ciekawych zdjęć, które będą świetną pamiątką dla Was i dla NIEGO...