Lampka po oczkach :/. Jestem na nie. Zdjęcie wygląda na ot tak cyknięte w trybie zielonym.
Wersja do druku
Lampka po oczkach :/. Jestem na nie. Zdjęcie wygląda na ot tak cyknięte w trybie zielonym.
Lampką po oczach rzeczywiście, nie widziałem innego sposobu zrobienia zdjęcia w domu przy świetle zastanym, dziecku kipiącemu energią. Wiem można było odbić światło od blendy lub sufitu, no ale nie mam zewnętrznej lampy. Tryb zielony to nie był ale pewnie aparat wybrałby takie same parametry jak ustawiłem. Mi to zdjęcie się podobało ale dzięki wilku że sprowadziłeś mnie na ziemię. Muszę potrenować, mam 50mm/1,8 on powinien sobie poradzić ze światłem zastanym.
zawsze mozesz uzyc cos by zaslonic lampe skierowana w strone modela i skierowac ja na sufit :)
Na pewno zdjecie ma dla Ciebie wartosc , toc to wnuczka , ale dla ogladajacego , to zdjecie nie zachwyca :) milo sie oglada juz troche starsze dzieciaki , gdzie juz moga wysluchac prosb fotografa i wspolpracuja z fotografem :) A wnuczka ladna :) wyrosnie na ladna modelke , za kilka lat bedziesz mogl robic swietne fotki w roli glownej wnuczki :) gratuluje :)
Zimowo
82. Dzisiaj rano, kilka minut przed wschodem słońca, oj mroźnie było.
83. Dzisiaj kilka minut przed zachodem słońca, oj chyba będzie mroźniej.
84. Mazurek.
85. Krzyżówka
86. Modraszka.
87. Myszołów.
88. Bielik (młodziak)
82 ciekawe :)
83 BK
84 ladne swiatlo :)
85 , 86 swiatlo z 84 i byloby dobrze , chos brakuje troche lewej :)
87 ladny myszak , ale chyba badyl troche zle polozyles , bo tlo bys mial pasiaste :) ogolnie ladnie wyszlo :)
bardzo fajne fotki, mnie się wszystkie podobają:-D
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
:cry:88 się nie wyświetla
mnie też się podobają a i też nie widzę 88
82 87 podoba mi sie chociaz w drugiej baraklo takiego sloneczka jak w pierwszej :)