16234
Wersja do druku
16234
Dziękuję :-)
Klikasz na swoj nick potem zobacz publiczny profil i w adresie przeglądarki masz --- > http://canon-board.info/member.php?u=16234 a na koncu swoj numerek
Już się połapałem ;-)
Dzięki
Czy jest jakiś przewidywany termin zakończenia tej tury?
Wszystko zależy od tego jak szybko uzbieram pulę. Na razie mam zamówione ok. 25 smyczy i 16 identyfikatorów. Myślę, że się ruszy jak mod potwierdzi, że istnieję i nie chcę nikogo wpuścić w maliny. Większość ludzi na pewno czeka na potwierdzenie, bo mój poprzednik, który wykonywał smycze nie wywiązał się z umowy w stosunku do niektórych osób (opieram się tylko na tym co czytam. Być może sytuacja wyglądała całkiem inaczej, ale brak odzewu też o czymś świadczy).
Ok, przyznam się, ja jestem jednym z czekających na potwierdzenie :).
Zresztą, mam wrażenie, że we wcześniejszych postach pisałeś, żeby nie przelewać kasy, dopóki mod nie stwierdzi, że Ty, to Ty ;)
Tak więc, mnie spoko możesz doliczyć do tej puli (biorę komplet, a co tam ;) )
A z ciekawości, jak duże musisz mieć "zamówienie", żeby sprawa ruszyła?
Będę potwierdzał dzisiaj tak ok 23. O 20-tej bowiem mam spotkanie z moderatorem. Tak, że wkrótce zostaniecie poinformowani komu wpaciliście pieniądze :-)
Oczywiście. I się z tego nie wycofuję ani nie oczekuję przelewów. :-)
100 smyczy i 60 ID
EDIT
KAŻDY KTO WPŁACIŁ PIENIĄDZE NA MOJE KONTO MOŻE JE W KAŻDEJ CHWILI WYCOFAĆ. WARUNEK JEST JEDEN: MUSI SIĘ Z TYM ZGOŁSIĆ PRZED OFICJALNYM ZAMKNIĘCIEM PULI
To tak, aby rozwiać wątpliwości...
Aha, PRZELEWAM TYLKO NA KONTO Z KTÓREGO WPŁYNĘŁY PIENIĄDZE
Formularz wysłany, przelew zrobiłem, jutro pieniądze powinny wpłynąć na konto :D zapomniałem tylko w tytule dopisać maila ;p mam nadzieję, że to nie sprawi kłopotu :D Teraz uzbrajam się w cierpliwość :D