Potem pewnie stwierdzisz, żeś zbyt atrakcyjna partia... :DCytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wersja do druku
Potem pewnie stwierdzisz, żeś zbyt atrakcyjna partia... :DCytat:
Zamieszczone przez Vitez
hehe gadzine jush znam :D dobrze ze godziny jeszcze nie ;) ale juz zaczynam sie bac :DCytat:
Zamieszczone przez gonzo44
Moja dziewczyna ostatnio mnie "męczy" żebym ją nauczył robić zdjęcia i tak czytając posty zastanawiam się czy warto :) bo też będzie jedna lustrzanka na dwóch hihihhiCytat:
Zamieszczone przez Venio
Nieeee... Jej dajesz ta a sobie nowa :)Cytat:
Zamieszczone przez Voytas
Chociaz ostatnio bylem w jednym tlumie gdzie 20'stke sobie para tak wymieniala i wygladali na bardzo zadowolonych :mrgreen: Widocznie sie da...
P.S. Nie zapomnij obwiesic aparatu lampa, ciezkim obiektywem, gripem, dwoma paskami, ciezkimi bateriami (najlepiej w jedna komore troche olowiu)... Wiesz... Niby sa slabsze... A ty idz na silownie :twisted:
No to juz wiecie czemu przy kupnie 20D zostawilem sobie 10tke? 8)
"widziały gały co brały" tak zawsze mówie swojej żonie jak się pieni na widok kolejnej mojej zabawki...wiedziała przed ślubem że mam słabość do różnych gadżetów...a swoją drogą ją też rozpieszczam prezentami.
Warto... jak zacznie dominowac Twoją lustrzankę, będzie pretekst by kupić drugą :)Cytat:
Oj, warto i to bardzo, jak sie wciagnie w to wszystko to moze bedziesz dostawac na urodziny/inne Swieta prezenty zwiazane z foto, albo jeszcze lepiej, mozesz na Jej urodziny kupic szklo (ktore przeciez tez bedziesz uzywac ;) ).Cytat:
Tez mojej tak mowie, najlepsze jest to ze zalwazylem ze jak nie narzeka na "przyszly" zakup to moge go od razu kupic, a jak narzeka to musze najpierw cos Jej kupic a pozniej jest OK :)Cytat:
Zamieszczone przez wróbel
Hmmm, czy kupujesz jej coś tak równie wartościowego jak Twój sprzęt?Cytat:
Zamieszczone przez Polaco