35. 37. 40. 44. 45. 47. 49. zwróciły moja uwagę :) jak dla mnie za dużo na raz, może lepiej byłoby dodawać zdjęcia stopniowo?
podoba mi się twoja obróbka.. jest dość charakterystyczna :)
Wersja do druku
35. 37. 40. 44. 45. 47. 49. zwróciły moja uwagę :) jak dla mnie za dużo na raz, może lepiej byłoby dodawać zdjęcia stopniowo?
podoba mi się twoja obróbka.. jest dość charakterystyczna :)
dlatego dalem dosc male rozdzielczosci zeby leniwi nie narzekali na zbyt uciazliwe krecenie kolkiem myszki ;)
Heja Malfunktion. Dawno nie bylem, teraz rzucilem okiem i na szybko wpadlo mi w owe oko zdjecia z ptaszulkiem i krwia z dziubka. Mocne !!!
aaa ten ptak martwy to wizyta w berlinie, szukajac wejscia do slynnej wiezy telewizyjnej obszedlem budynek dookola i byly tam wielkie silownie i fitnessy - przeszklone wielkimi szybami - ptak lezal pod jednym z tych okien, widocznie wpadl na szybę ;) krew niefotoszopowana
Hejka,
"Przegladnalem" sobie wlasnie Twoja tworczosc i musze powiedziec, ze bardzo mi odpowiada Twoje podejscie do zabawy kolorem. Na niektorych zdjeciach, jak na moj gust, jest troche za duze nasycenie barw, ale to oczywiscie odczucie bardzo subiektywne (np. 45). Podoba mi sie zdjecie z martwym ptaszorem - ciekawie mogloby pewnie wygladac pozostawienie na czarno-bialym zdjeciu czerwonej krwi ;) No i moj faworyt tutaj to 50 - chociaz szkoda, ze uciete na dole. Tak wyszedl kadr czy "docinales" jakos? Powodzenia w dalszym foceniu :-D
P.S. Sam dopiero zaczynam tak naprawde przygode ze zdjeciami, wiec moje "rady" na pewno nie sa jeszcze profesjonalne - pisze bardziej o odczuciach ;)
ptaszek i swinka bardzo mi się podobają...szkoda tylko ze ptaszek jest takim smutnym zdjeciem ;(
podobaja mi się rownież zdjecia od 47 - 50, tak jak pisala bardzo fajne dowcipne ;)
ładnie machasz suwakami - masz wyczucie :) kadry bardzo przyjemne i ciekawe, proste i nieskomplikowane ale widać że te pokazane są świadome. generalnie na tak.
;) thx
44. i 47. wg. mnie najlepsze. 47 - świetny pomysł!
52. moja jedyna modelka c.d. :) @ zamek Ogrodzieniec