Dla mnie bomba! (powiedział saper ;) )
Wersja do druku
Dla mnie bomba! (powiedział saper ;) )
2 i ostatnie albumowe (nie liczac okladki)-łał:shock: super zdjecia:) Pokaz jeszcze wiecej:mrgreen:
Dziękuję za odwiedziny i komentarze.
Woodland - to zapraszam kiedyś w "swoje" tereny, sporo osób już z takiego zaproszenia skorzystało i uwierz mi, że wyjeżdżali zachwyceni.
Wrzucę tak na szybko resztę zdjęć, a co :) Dodać tylko muszę, że zarówno te z 1 jak i2 serii to jest kilka wybranych i wywołanych kadrów. Być może są lepsze, ale o tym przekonam się jak za jakiś czas wywołam resztę.
Dobra, to lecimy ze zdjęciami:
Wszystkie zdjęcia są z tego samego dnia. Trasa Piwniczna-Obidza-Rytro.
7. Widziałem już wiele wschodów i zachodów z tego miejsca i nie myślałem, że coś jeszcze potrafi mnie zaskoczyć. Myliłem się :) Ten wschód był niesamowity, szczęka na żywo opadała...
8. Niektórzy fotografują, a niektórzy o tej porze jadą do pracy... wiem, że pana na wozie raczej słabo widać, ale cóż...
9. Trzy Korony w morzy mgieł i lasy Beskidu Sądeckiego...
10. Inne (może lepsze?) ujęcie.
11. Beskid Sądecki, Małe Pieniny i Tatry - mniam! :)
12. Dolina Popradu w całek okazałości - widoczne sa oba pasma Beskidu Sądeckiego. Słońce było już wysoko, pasowało by kiedyś powtórzyć takie ujecie w lepszych warunkach.
13. Znowu Dolina Popradu w całym swoim jesiennym kolorycie. Akurat trafiłem na najpiękniejszy tydzień w roku, kiedy buki się tak czerwienią, że na żywo nie chce się wierzyć w to co widzą nasze oczy :) Na zdjęciu - okolice Rytra.
14. Znowu okolice Rytra....
Więcej uaktualnień nie będzie :) Ale za jakiś czas wrzucę zdjęcia z wypadu na Słowację :)
Co tu dużo gadać - kapitalne masz te zdjęcia!!!:-D
Muszę przyznać, że te ostatnie zdjęcia są naprawdę super. Gratulacje.
8)
lajkonik jestem, stąd tereny na fotkach są mi dobrze znane. Nie da się ukryć, że jesień w górach swoją eksplozją kolorów potrafi dech w piersiach zaprzeć.
Człowiek takie fotki poogląda, przypala się i później kombinuje, jak tu czas zmontować na takie wczesno-poranne wypady.
Fotki - (nic nowego w tym wątku) zajefajne.;-)
Gratuluję
Kapitalne... gratuluję!
14 no no palce lizać
pozdrawiam
świetna reklama, a za albumem się rozejrzę ;]