dla mnie 1 i 3 są absolutnie najlepsze :)
Wersja do druku
dla mnie 1 i 3 są absolutnie najlepsze :)
No i reporterka:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
reporterka? nie jestem specem od reportażu, ale na mój gust, to bardziej portret uliczny niż reportaż, może 1 i 2 "na chama" można by do tej kategorii zakwalifikować ...ale generalnie nie widać interakcji modeli z backgroun'em ...
np:
4 - no gdzie się ten gościu patrzy ? fakt fajnie wygląda ale o co chodzi?
gdybyś skoncenrował się na jego tattoo a resztę (twarz) zostawił
out of focus było by bardziej reportersko ...
7 podobna sytuacja - chciałbym wiedzieć gdzie się ten gostek
patrzy ...
technicznie zdjęcia bardzo dobre (może z wyjątkiem 5 które jest trochę nie ostre) ale tematycznie/reportersko słabo - podejrzewam że fotki z jednej imprezy - ale nie opowiadają żadnej historii - brak szerszego planu etc...
mz nadużywasz pionowych i kwadratowych kadrów, no i często jest trochę ciasnawo ...
pozdrawiam
i mam nadziej że wybaczysz mi moją szczerość
V.
reporterka? portret uliczny? może i rzeczywiście mniej u mnie reporterki a więcej portretu. To wszystko dla tego że nie czuję klimatu takiej "czystej" reporterki. nie lubie zdjęć gdzie nie mam nad nimi kontroli wiec jak juz robie "reporterkę" to staram sie złapać coś co będzie mi sie podobać. nie sądze że cos w tym temacie kiedyś bardziej "reporterskiego" zrobię.
A co do szczerości to przecież o to tutaj chodzi. nie potrzebne mi naciągane pochwały.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a, fotki z pięciu różnych imprez
Widokówki z ostatniej chwili. Co sądzicie?
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
zajebiaszcze. szczeka mi opadła. Jaki sprzet w uzyciu ?
...super - chyba polar był w użyciu?! co wazne, ramka mnie nie wkurza co rzadko się zdarza :)