A to polska wlasnie!
Ciekaw jestem jak to sie ma do innych demoludow!?
Tak przy okazji szukalem kiedys "rozpiski" kanalow telewizji kablowej - mozna ja dostac wydrukowana w BOK, ale na stronie nie znajdziesz jej!
Wersja do druku
A to polska wlasnie!
Ciekaw jestem jak to sie ma do innych demoludow!?
Tak przy okazji szukalem kiedys "rozpiski" kanalow telewizji kablowej - mozna ja dostac wydrukowana w BOK, ale na stronie nie znajdziesz jej!
witam
ja posiadam dobra instrukcje PDF do canona a60/70, wszystko widzoczne :D
niestety nie mam mozliwosci tego udostepnienia bo plik zajmuje ok 100MB, ale jezeli ktos bardzo potrzebuje to moge wystawic to na allegro.
calkowity koszt nagrania na cd i wysylki wyniesie ok 10zl
jezeli masz jakies watpliwosci co do jakosci to wysle ci na maila probke
nie jest to ten sam plik co z linkow wczesniej
Ale po co jesli instrukcja do Canona A60/A70 dostepna jest w internecie na kilku stronach oraz w mulku...
Ech...Cytat:
Zamieszczone przez swis
Zawsze mozna kupić w Stodole w niedzielę w Warszawie niestety.
Siedzi smutny duży Pan i sprzedaje po 20, 30 PLN.
Jak kto szybko potrzebuje to może kupić!
Nie chodzilo mi o to, ze mozna na gieldzie czy na allegro kupic instrukcje za 10 czy 20-30 zl, ale raczej o to, ze ogarnal mnie smutek, ze pojawiaja sie propozycje wsrod 'forumowiczow' odsprzedawania instrukcji.
Ech...
No coz, takie czasy!
Kazdy chce zarobic na wszystkim co mozna wcisnac!
Przekonalem sie o tym ostatnio. Zalicytowalem na Allegro ksiazke ktora jest dostepna w ksiegarni za 99 zl, facet chcial za nia 63. Odezwal sie do mnie na priv'a ze moze mi ta ksiazke sprzedac za 40 zl w postaci PDF. Poprosilem o skany i okazalo sie ze facet chce wcisnac instrukcje obslugi, ktora jest na plycie instalacyjnej!
A wg. mnie instrukcje powinny byc dostepne w kilku jezykach na plycie ze sterownikami, albo na stronie firmy! Czemu tak jest ze sciagniesz instrukcje Niemiecka, Angielska, Japonska czy Szwedzka, a Polskiej nie!
Jak firma moze stracic?
Przeciez jesli aparat sprzedany zostal w Niemczech to wyprodukowala go ta sama firma co ten ktory kupisz w Polsce...
Ja jednak mam nadzieje, ze tutaj zainteresowani beda sie dogadywac co do udostepnienia owych instrukcji lub wskazaywac namiary do ich sciagniecia. Od zarabianie jest np. Allegro. Pozdrawiam
Tez tak uwazam i popieram!
W koncu po to jest forum zeby wymieniac doswiadczenia i pomagac sobie nawzajem...
Witam, jest to chyba najlepsza instrukcja polska do A60/70 (innych nie sprawdzalem na tej stronie) dostepna w sieci (jesli chodzi o jakosc). Niestety transfer jest tragicznie niski, ale warto. Jesli ktos posiada lepsza to prosze o link.
http://cybergarden.pl/instrukcje/