nice ;)
ale jak widać grunt to dobra fota :)
a później można latami coś*korygować, zmieniać, bawić się*w ps.
apropo, muszę się*dowiedzieć co z moją książką odnośnie ps, już*idzie chyba miesiąc.
Wersja do druku
nice ;)
ale jak widać grunt to dobra fota :)
a później można latami coś*korygować, zmieniać, bawić się*w ps.
apropo, muszę się*dowiedzieć co z moją książką odnośnie ps, już*idzie chyba miesiąc.
VanMurder-wyrastasz na speca od PSa:p Co raz komus fotki obrabiasz;)
101, 104 super:)
już*pogoniłem www.ksiegarnia.com.pl
Jeżeli nie zgodzą się*na moje warunki...
oo
właśnie maila dostałem, że wczoraj wysłali UPSem.
Nie mam konta na paypalu :) Ale przelew zagraniczny nie jest zły :)
Jak będziesz chciał się*kiedyś pozbyć swojej 70-200/2.8, to możemy zrobić*małą transakcję :D
Już*myślę o wymianie mojej 70-200/4, bo cena leci łeb na szyję, a nie chce dużo dopłacać.
Ostatnio staram się to robić niezmiernie rzadko ... ludziska tego nie lubią jak cholera, szczególnie jak poprawia się fotki w ich galeriach ;)
ale w wczoraj miałem kilka szklaneczek Whiskey w czubie i mnie poniosło - sorry.
Adam jak chcesz to skasuje fotkę ...
daj znać na priv ...
pozdrawiam
nie ma sprawy! przecież przez to ja też się*uczę :) Książka doszła - jest niesamowita :D 500stron o photoshopie :D Warta każdej złotówki :)
z pewną dozą nieśmiałości przedstawiam nowe fotki. Taka mała przyjacielska sesja. Na pewno można jeszcze więcej z Tych zdjęć wyciągnąć, ale jest to co jest. Po raz pierwszy używałem 50mm (1.8) - pożyczony (a raczej zamieniony na chwilę za 70-200) - i ja byłem wniebowzięty i Ona :)
Już powoli zbieram kaske na 50/1.4. I tutaj mam pytanie, czy w 206 i 207 trafiłem w oko? Bo na bank celowałem i mignęło czerwone na oku, a chyba jest mgiełka...
Jeszcze może przeszkadzać to przepalenie na 207, ale mi się podoba :)
201
202
203
204
205
206
207
208
Adi, jak na mojego wydaje sie 206 i 207 trafione na oczy. Potwierdzam.
Same zdjecia powyzej slodziutkie :P
Adam muszę napisać że zaczynasz robić użytek se swego sprzętu ...:)
gratuluje super fotek !!!
dobra wróżba na przyszłość, jak będziesz miał trzydziestkę ... to zatrzęsiesz światem fotograficznym ;)
wszystkie fajne ale moja ulubiona 207!!!
ps zlikwiduj dziewczynom podkowy pod oczami - znajdziesz prosty trick u Kelby'ego - i będzie super git, przydało by się tylko małe wyostrzenie do sieć :)
pozdrawiam