" All content copyright Mark Cho & Jon Huang"Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Nazwiska brzmia z japonska wiec mnie wcale nie dziwi ze im bardziej ergonomicznie leza w reku malenkie aparaty :roll: .
(hint: Japonczycy sa mali po prostu)
Wersja do druku
" All content copyright Mark Cho & Jon Huang"Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Nazwiska brzmia z japonska wiec mnie wcale nie dziwi ze im bardziej ergonomicznie leza w reku malenkie aparaty :roll: .
(hint: Japonczycy sa mali po prostu)
A dokładnie z chińska, ale faktem jest, że jedni i drudzy mają skośne oczy, więc łatwo się pomylić :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Jak to chińska???? To 350tkę chinole składają????
A! to teraz rozumiem dlaczego najmniejszy w historii SLR wizjer jest dla nich taki ergonomiczny :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Czy ktoś może potwierdzić, czy jest to wizjer panoramiczny :wink: :lol:
Witam,
wlasnie rozpakowalem to 350-ke i juz niedlugo sam bede mogl cos napisac :)
Na pierwszy rzut oka:
- body jest naprawde nieduze (w porownaniu z 300 wyglada duuuuzo lepiej ; bardziej profesjonalnie no i nie taki "kon" ; w zasadzie przypomina z wygladu analog)
- akumulator malutki objetosciowo - ciekawe jak dlugo "zyje"
- pudelko fajnie uposazone (instrukcje itp.)
- PROMOCJA karty 256MB ; rejestrujesz sie na stronie CANON'a i przysylaja ci za darmo karte CF Sandysk o pojemnosci 256MB - to mnie naprawde milo zaskoczylo :)
Wiecej juz wkrotce ...
Pozdrawiam
Witam!
Już koło tygodnia staram się pobawić moją 350D (bo ch....nie teraz dużo pracy, nawet w domu) i obok achów i echów, bo aparacik jest naprawdę świetny, szybki i w ogóle, mam kilka uwag...
1. matryca była totalnie zasyfiona, a aparat przecież nowiutki! tu widok na białą kartkę >>>
Byłem w szoku! :shock: W desperacji przez pół nocy wertowałem strony o czyszczeniu matrycy i już odkładałem ostatnie grosze na specyfiki, ale na szczęście wystarczyło przedmuchać gruszką i jest czyściutko!
2. Mam kłopot z transferem plików z aparatu przez USB - w ciągu jednego zrzutu większej ilości zdjęć, potrafi kilka razy przerwać transfer nie skopiowawszy wszystkich zdjęć... Ale może to kłopot z niewystarczająco szybką kartą (Kingston 1GB HS) lub samym złączem USB - to jeszcze muszę przetestować... Tymczasem zamówiłem już sobie czytnik USB 2.0 :D
Syf totalny! Ja nie moge. Oni aparaty w tartaku montują???
Ja właśnie wczoraj odebrałem swoją 350D, na szczęście w środku i na zewnątrz jest czysto. Wielkość jak dla mnie jest w sam raz, ale to może kwestia przyzwyczajenia do mniejszych aparatów (do tej pory użytkowałem Sony P10 na zmianę z F707).
AGO - w jaki sposób można zarejestrować aparat u Canona? Jedyny rodzaj rejestracji jest możliwy przez stronę startową płytki z softem, ale z listy dostępnych krajów nie można wybrać Polski :(
Czy zauwazyles ze AGO ma wpisane ze jest z Berlina a Berlin jest stolica Niemiec ? :roll: .Cytat:
Zamieszczone przez feder
No fakt... Nie ma to jak ślepota...:(