-- a tak przy okazjiCytat:
Zamieszczone przez catcherintherye
--- ja się spytam
- o co chodzi
-- z tymi kreskami z lewej strony?
---- czy to jakiś szyfr, alfabet morse'a
- czy jakiś inny diabeł?
Wersja do druku
-- a tak przy okazjiCytat:
--- ja się spytam
- o co chodzi
-- z tymi kreskami z lewej strony?
---- czy to jakiś szyfr, alfabet morse'a
- czy jakiś inny diabeł?
tiberek - coś Ty taki nerwowy ? :wink: czyżby posiadacz 20 D i mieszkaniec Wersalu jednocześnie..? 8) (choć ci 'pałacowi' są zwykle trochę bardziej..'stonowani' :)
-My,wsiowe chłopaki nie czyścimy buciorów przed wejściem na salony.. :lol:
-"denko od butelki a 350-tka zrobi resztę...?' mówisz....
-słuchaj.-- chcesz dowodu,- masz zdjęcie.- możesz wywinąć 'podszewkę'
-obiektyw Tokina ( szkiełko baaardzo średnie,no..może t r o c h ę lepsze od 'denka od butelki').
-aparat Canon 350 D.
-zdjęcie,jak na taki sprzęt, uważam że b a r d z o w p o r z ą d ku.
-to są F A K T Y.
:mrgreen:
.
muflon- to taki tajny kod entuzjastów 350-tki :mrgreen:
Nudny się robisz... Nie, nie mam 20D, a co do miejsca zamieszkania to zdziwisz się, ale zgadłeś. A co do faktów, to jeśli ty tak je pojmujesz, to chyba koniec tematu (przypomina mi to tok rozumowania pewnego Andrzeja...)
Nie wspomnę już o twoim stylu pisania, na który zwrócił uwagę już muflon.
Z mojej strony definitywny EOT.
może i mieszkasz w Wersalu - ale maniery to raczej z zupełnie innego adresu :wink:
nikt Cię nie zmusza do prowadzenia polemiki jeśli to jest poniżej twojej godności.
-ale samo ogłaszanie tego faktu jest bardzo charakterystyczne :wink:
-jeśli chodzi o uwagi <muflona> co do mojego stylu pisania, to nie przejmuj się :lol: - jeśli chodzi o mnie,to traktuję to 'z przymrużeniem oka'- ale dzięki za zainteresowanie.
Canon 350 D robi n i e s a m o w i te zdjęcia.
:mrgreen: :wink: :mrgreen:
Spokojnych i Radosnych Świąt.
.
Chcesz poznac fakt?Cytat:
To fotograf robi zdjecia, nie aparat.
Wiec jesli twierdzisz ze np TWOJ 350D robi NIESAMOWITE zdjecia to... pokazesz nam je? :mrgreen: Proooszeee :oops: .
ano. :lol: - pokazałem. - i co mi z tego przyszło..? - sromota ino i zgorzknienie :mrgreen:
-kilka odpowiedzi do tyłu - zaprezentowałem zdjęcie zrobione 350-tką i dość słabym obiektywem.- moim zdaniem efekt rewelacyjny. -oczywiście nie chodziło mi o zawartość tematyczną i tzw. 'wrażenia artystyczne' - ale o stronę techniczną. - niestety jedyną oceną tego zdjęcia były...inwektywy :mrgreen:
-jasne ,że przejaskrawione określenie 'n i e s a m o wite' jest celowo użyte. - mimo swojego 'ograniczenia intelektualnego' i 'podobienstwa charakterologicznego z Panem Andrzejem Jak Mu Tam'- mam jeszcze możliwość ,w miarę rozumnego,określenia,jakiej klasy jest sprzęt typu 350 D. - no i WŁAŚNIE o to biega. - b a r d z o średniej klasy sprzęt robi t a k i e j klasy fotki. - that's all.
(mimo wszystko będę się upierał że to 'apart robi zdjęcia' a autor ,choćby i przykucał z wysiłku - nic nie zdziała z swoją i najbardziej nawet kreatywną wyobrażnią,jeśli aparat nie zakończy w sposób decydujący,tego procesu tworzenia... :lol:
.ps. swoją drogą,tak się zastanawiam,czy kiedyś znajdzie się choć jedna osoba która będzie zadowolona z 350 -tki.- bo jak narazie chyba jestem jedynym facetem,przynajmniej w Polsce,który uważa ,że aparat jest OK.. :mrgreen: -hmm,-podobno gdzieś w Tybecie przyszedł na świat jakiś dzieciak który miał się jakoby także wyrazić pozytywnie o 350-tce..
:mrgreen: :mrgreen: - czyli nie bedę już odosobniony w swoich poglądach.. :wink:
-ale kto to wie.......
.
.
Znam osobe nie-faceta i nie w Polsce bardzo zadowolona z aparaciku :D - moja siostra, aktualnie w Kolonii w Niemczech.Cytat:
No ale ona w fotografii cyfrowej dopiero raczkuje ... wiec jej opinie traktuje na rowni z twoja ;) (bo w bardzo podobnym stylu wychwala... tak jakos... napastliwie i mocno nieobiektywnie).
Vitez- Bój sie Boga Mazurkiewicz...- ja 'wychwalam....na pa s t li wi e..'..?! - toć ja KOCHAM ludzi :mrgreen:
-cholera.., może rzeczywiście...napastliwie. :wink: - muszę to przemyśleć.- ale to 'wychwalanie' to pewno z tego 'osamotnienia' w swoich poglądach o wyższości Świat Wielkanocnych nad. Świętami ........etc... - oj,ja bym tam do tego nie przywiązywał zbyt dużej wagi :mrgreen:
-czy w koncu ktoś skomentuje tamto zdjęcie - czy przyznacie się do porażki.. :mrgreen: :wink: - zaczynam czerpać już jakąś chorobliwą przyjemność z tego,że omijacie temat ,gdy trzeba się do czegoś KONKRETNIE ustosunkować :D
ps. ja ci dam używać słowa "aparacik' :twisted: - robisz to z wyrachowaniem.-czuję to :mrgreen:
.
[ Dodano: 26-03-2005 ]
.
To, ze zdjecie nie jest komentowane swiadczyc moze o dwoch rzeczach:Cytat:
- albo zdjecie jest tak swietne ze zapiera dech w piersiach i nie trzeba komentowac
- albo jest tak kiepskie ze jedyne co mozna napisac to "no comments" .
Proporcje sa mniej wiecej 1% przypadek nr1 i 99% przypadek nr 2. Ktory jest twoj? Pomysl sam :roll: .
To sie nazywa schizofrenia ... i da sie leczyc... naprawde... o ile nie jest za pozno :roll: .Cytat:
:wink: - zaczynam czerpać już jakąś chorobliwą przyjemność z tego,że omijacie temat ,gdy trzeba się do czegoś KONKRETNIE ustosunkować :D
Ale nie martw sie. Tak naprawde to TY masz racje a ONI sie boja TOBIE tego przyznac. TAK! ONI sa wszedzie i knuja ten swoj spisek, a gdy przedstawiasz IM niezbite DOWODY ze TWOJ aparat JEST SUPER to ONI boja sie odpowiedziec na TWOJE argumenty. Ale TY IM jeszcze pokazesz my preciousssss....oo taaaak...
P,NMSP , nocna glupawka w pracy :roll:
A jakie on ma gabaryty? :PCytat:
ps. ja ci dam używać słowa "aparacik' :twisted: - robisz to z wyrachowaniem.-czuję to :mrgreen:
vitez - :shock:
nic bardziej pozbawionego 'klasy' niż twój komentarz nie spotkałem ostatnio.-myslałem ze rozmawiamy 'na luzie' -ale jak widzę twój lot na kukułczym gniazdem zakończył się przymusowym ,dość kiepskim stylowo, lądowaniem :shock: - tak więc ,zgodnie z tezą "never argue with a fool - people might not know the difference" z Murphy's Law-chce zaoszczedzic ci kontaktu ze mną (a raczej z moimi poglądami .) 8) -
ciekawe kto dał ci dostęp do mojej karty chorobowej. 8)
tak czy owak-jeśli tak argumentujesz,jak w poprzednim poście,to na tym poziomie nie zamierzam kontynuować wymiany zdań.
szkoda..- bo miałem niezłą zabawę obserwując nerwowe reakcje posiadaczy 10-tek i 20-tek :wink:
.
.