witam jestem na początku drogi dla mnie 4 w zestwie 1 super pozdrawiam
fotokor
Wersja do druku
witam jestem na początku drogi dla mnie 4 w zestwie 1 super pozdrawiam
fotokor
Widzę kilka fajnych zdjęć, w pierwszym zestawie 4 i 6 warte uwagi ale i 2 ciekawa. W drugim też da się coś wybrać, lody są super. Nie oddałem jeszcze głosów, muszę pomyśleć na kogo zagłosować.
Cieszę się, że było tylu chętnych mimo dość trudnego tematu.
Mnie porobały się zdjęcia nr 1,2,3 i 6 z pierwszego zestawu. W drugim 3 i 4 ale mniej od tych z pierwszego.
Szkoda, że w przypadku bitwy , w ktorej są dwa zestawy zdjęć nie można oddać obydwu głosów na zdjęcia z jednego zestawu.
Jak dla mnie nr 3 w zestawie 2 nie ma konkurencji.
Zestaw 1 to już gorzej z faworytem, ale ogólnie zestaw 1 lepszy wg mnie.
A według jakiego kryterium zdjęcia były dzielone na zestawy?
Z zestawu 1 wybrałem "jedynkę" - bardzo mi się podoba światło i kompozycja. Pozostałe moje wskazania w tym zestawie to "2" oraz "5" (szkoda, że tak zabałaganiona w kadrze)
Jeśli chodzi o zestaw 2 to nie byłem oryginalny - "3" jak dla mnie jest "naj", a potem równorzędne wskazanie na 5 i 6 - lubię takie szuwarowe klimaty ;)
W zestawie pierwszym, zdecydowanie wybija zdjęcie nr 2 oraz ciekawie jest zrealizowane zdjęcie nr 6.
W zestawie drugim fajne jest zdjęcie nr 2 (trochę szumi) oraz zdjęcie nr 5
co do zdjec to z zestawu 1 brawa przede wszystkim dla autora zdjecia nr 6 za wybranie sie na udany plener - lodowe scenerie nigdzie nie sa tak piekne, jak wlasnie w gorach i wlasnie o tym za chwile tez napisze. Widac tez rozne podejscie do tematu - bardzo intrygujace jest zdjecie nr 1 i 7. O ile 1 kojarzy mi sie z lodowatym stosunkiem siedzacej tylem osoby do innych
(chyba ze zle zdjecie rozumiem), o tyle w 7 moja wyobraznie polegla ;). W zestawie 2 jak juz pisalem najlepsza jest 2 - szkoda tylko ze zdjecie jest technicznie slabe...no szkoda wielka.