Ja proponuję zrobić z tego 3 oddzielne sondy i będzie 3 zwycięzców po prostu. A może komuś uda się zgarnąc hat-tricka :P
Wersja do druku
Ja proponuję zrobić z tego 3 oddzielne sondy i będzie 3 zwycięzców po prostu. A może komuś uda się zgarnąc hat-tricka :P
Dopiszcie mnie tez...
(ostatnio statyw testuje :p ).....
maver zdjecia ma wygladac na prawdziwe, innej definicji "prawdziwego" zdjecia nie znam. Skoro widac ze bylo przy nim grzebane, to znaczy ze to zdjecie robione photosopem - ja to tak rozumuje.
Maver chopdzi o to żeby pokazać kto zrobił najlepszą fotę a nie kto ją najlepiej obrobił na komputerze... jeśli nie pasują Ci warunki battla to nie startuj i sprawa jest załatwiona
Mroziu79 zostałeś dopisany.
Maver siedziałem w ciemni nie raz i nie jedną godzinę. Wywołanie raw o.k. inne drobne działania o.k., jedynie nie dla HDRu. Kris75 bardzo dobrze wyłożył moje założenie dla tego battle'a.
Oczywiście robimy oddzielną ocenę dla każdej z pór dnia, czyli może być trzech zwycięzców lub tylko jeden...
Zdjecia wyslalem, mam nadzieje ze zrobilem wszystko w porzadku... Przecieram szlaki dopiero....
Pozdrawiam
Mac ile osob sie zapisalo na ta battle?
Lista uczestników znajduje się w drugiej zakładce, do wczoraj było 8 osób.