Nono:D Całkiem wysoki poziom bitwy nam się zrobił:D
Wersja do druku
Nono:D Całkiem wysoki poziom bitwy nam się zrobił:D
10tka mi się najbardziej spodobała.
Hmm trochę zaskakujący ten battle'el, dla mnie najlepsze to 5 i 10. Troszkę inaczej widziałbym 10 ale to dobra fota, głos oddałem na 5 bo lubię b&w i taki klimat.
3 jest mocno przeciętna i przepały, przepały...
Battle dziwny, bo temat niesprecyzowany. Ogólnie brzmiał "Choinki", ale było napisane, że mogą być ozdóbki i inne pierdółki;) Dla mnie jednak najlepsza(może nie technicznie, ale pomysłowo) jest 3.
mi najbardziej podoba się 10.
Mój temat się nie sfotografował - ale może jeszce się uda.
to wtedy wrzucę tu. :)
Jeśli to możliwe to zrobię podobnie jak adamek.
Jednak 7-demka. I klimat Świąt czuć i ta bombka taka trójwymiarowo oświetlona. Fajne. 3jka mi nie podchodzi bo... No cóż choinka w pokoju - fakt, że sfocona z ciekawej perspektywy ale nie przykuwa jakoś. 10 fajna ale (cóż, podpadne pewnie "prawdziwym fotografom") szumy jakoś zabijają klimat akurat w tej focie. 2-jka mi się jeszcze podoba za abstrakcyjność (o ile tak to się odmienia). Ogolnie fajny battle
mac: ależ możesz. To będzie taki bajerek "poza konkurencją". ;]
Nono.. tak jak "battle na dzieciaki" wypadło duuuużo poniżej moich oczekiwań, tak tutaj... fiu fiu.. ciężko się zdecydować, ale z zupełnie przeciwnych powodów :roll: Z góry brawo dla wszystkich uczestników :)
Edit: nie, no naprawdę nie mogę. 10 odpada bo nie na temat, 4 mimo wszystko trochę odstaje od reszty, ale z pozostałych nie potrafię wybrać :-D Cytując jednego z naszych byłych forumowiczów, "ja pas" ;-)
10'tka zagrała mi na uczuciach i na nią zagłosowałem... :-)