Zlot w Pradze był najbardziej absurdalny i jednocześnie udany!
Wersja do druku
Zlot w Pradze był najbardziej absurdalny i jednocześnie udany!
zlot w katowicach jak najbardziej, nie mial nic wspolnego z fotografia :) moze tylko tyle ze aparaty byly w ym samym mieszkaniu co zlotowicze :) a czy udany ? oj mysle ze wczesniej takiego zlotu nie bylo i dlugo nie bedzie :mrgreen:
Mimo ze wszyscy w humorze to ja jak najbardziej serio prosze o zdjecie mnie z nominowanych trolli, gdyz zdecydowanie sie z ta nominacja nie zgadzam a wrecz jest mi bardzo przykro ze snow (z racji jakiejs tam dyskusji juz nie pamietam jakiej) az taka uraze do mnie zywi ze tego typu pomyslem "blysnal".
Sam siebie uwazam za najwiekszego pogromce trolli, wyczuwam je z baaardzo daleka (odpowiedni podwatek tylko dla moderatorow jest dobrym na to dowodem), ale skromnie nie bede proponowal takiej kategorii bo sa to ciezko zmierzalne, a jeszcze ciezej zauwazalne dokonania - tego typu walka odbywa sie czesto na poziomie PW/podforum moderatorskie/usuwanie/banowanie/walka z zaczepkami pozaforumowymi.
Choc w sumie wcale mnie nie dziwi, ze uzytkownicy ktorym jakis moderator smial zwrocic uwage, wlasnie w ten sposob odwdzieczaja sie za utrzymywanie porzadku na forum - gratuluje :roll: * . Przemyslcie to sobie powaznie. EOT.
* - ulubiona emotka Viteza
OK. może już czas wybrać najlepsze kategorie ?
Przychodzi mi na mysl taka sentencja, ktora mozna by tu zastosowac z odpowiednim upgrade'em: "chcesz byc swietnym lowca trolli?? Zacznij myslec jak troll":wink: oj Vitez o nagrode czlowiek sie nie ubiega, ja sie dostaje. Spojrzcie na antynoble - robia z gosci idiotow ale niektorzy i tak maja jaja zeby odebrac nagrode:grin:Cytat:
Sam siebie uwazam za najwiekszego pogromce trolli, wyczuwam je z baaardzo daleka
jako ze temat juz dojrzal proponuje spotkac sie w drugi dzien swiat tj. wtorek 26 grudnia o godzinie 20 na kanale irc, kapitula otwarta dla kazdego kto chce zabrac glos, tam przedyskutujemy i przyznamy nagrody :)
Jakoś słabo widzę to przedsięwzięcie .
Na irca jeszcze nikt z chcących zabrać głos się nie zalogował .