a tak... przyjdzie, zrobi, bedzie, zamiecie... tylko poki co tego nie ma.
a w ogole to Olympus swoim E-3 to mial totalnie roz... konkurencje - jak polska reprezentacja na niedawnym mundialu Brazylie :) tylko to tak... na same slowa nie dziala :)
Wersja do druku
Eeee.. przeca na photokinie E1 pokazali :mrgreen: wprawdzie z tektury ale zawsze:).
Pentaksiarze są w euforii i im się nie dziwię. K10D zapowiada się na naprwdę fajną puszkę. Tyle że z tej euforii trochę tracą kontakt z rzeczywistością:D.
A tak w ogóle to ciekawszy byłby wątek: w czym Nikon wyprzedza Canona:).
W Polsce i tak będzie decydowała cena, Pentax ma być w dobrej cenie, nie taki drogi jak D200 :mrgreen:
Zobaczymy jak będziecie sikać z radości na wieść o FF od Canona za 5k :twisted:
I nie porównujcie E400 do tego kastrata D40, D40 nawet wymiarami jest wielkości E500 :razz: Nikon wyprzedaje dobry sprzęt jakim jest D50 po 1800 zł i D70s po 1900 zł, żeby mógł znów zarobić na wyznawcach jedynej słusznej marki sprzedając D40 po 2500 zł lub D80 po prawie 4000 zł :lol: Historia się powtarza ze zjeżdzaniem z ceny z coraz bardziej wykastrowanymi aparatami. Na wiosnę D80 zapewne zastąpi D80s z innym kolorem spustu, a ceny skoczą :mrgreen:
A tymczasem http://fotopolis.pl/index.php?n=5099
D80 - reklama telewizyjna MM za 2799 Brutto !!!!
a nie d70 z kitem za 2799 ?
jestem na 95% przekonany że w telewizorni idzie reklama (ostatnie kilka dni widzialem z 5 razy więc jestem "prawie pewien"
lustrzanka cyfrowa D80 z Kitem 2799
ale oczywiście mogło mi sie pokiełbasić (lecz z dużą dozą prawdopodobiestwa wykluczam)
EDIT pokiełbasiło mi się :lol: oczywiście D70s +kit