2 wydaje mi sie prze ostrzona
3 by mi sie podobała gdybyś w każdej fotce rozjaśnił tło .. za czym i całą postać.
6 cud miód :)
Wersja do druku
2 wydaje mi sie prze ostrzona
3 by mi sie podobała gdybyś w każdej fotce rozjaśnił tło .. za czym i całą postać.
6 cud miód :)
jedynka ma popsuty balans bieli, dwójka jakieś przerażające manipulacje z retuszem - wygląda to szczerze mówiąc koszmarnie, trójka chyba najlepsza ze wszystkich. Czwórka nieostra i pokraczna - oprócz pozy zaburzone są proporcje ciała. Piątka taka zwyczajna a ostatnie interesujące tylko znowu popsuta obróbka z retuszem .
Kubaman - co do jedynki chcialem specjalnie osiagnac taki efekt - zielonego zafarbu :) Takie moje widzimisie. Oczywisice rozumiem ze niekazdemu musi sie podobac :)
Co do 2 chyba jeszcze musze popracowac nad skora na twarzy :)
Co do 4 nierozumiem w czym sa zaburzone proporcje ciala ????
Ale tak czy siak dizekuje za wypowiedz ;)
na 4 modelka ma nieproporcjonalnie masywne nogi w stosunku do głowy i ramion. Po pierwsze przez złe kadrowanie, po drugie przez fatalną pozę. Według mnie oczywiście.
Kolejna fotka mojej ukochanej :)
Jak na Nikona, to niezle fotki :D
hehe fakt, zapomnialem ze z nikona ;P od niedawna robie nikonem tez zdjecia ;p i daltego taka pomylka. Ale w tym dziale chyba liczy sie tez wartosc artystyczna ;)
Od nikona lepsza dziewczyna ;) Chociaz tak troszke plastik-fantastik ;)
Kolejna seria. Zdjecia na zlecenie agencji CITY GLAM. Zrealizowano we wnetrzach lokalu LEVEL w Warszawie na ul. Chmielnej 9a
1)
2)
3)
4)
Piotrze 1 niedoswietlone oko wyglada jak by ja ktos pobil :P
2 przyjemne chociaz straszny balagan w kadrze blat butelki lustro lodowka glosnik wszystkiego po trochu IMHO za duzo
3 mile :)
4 pozwole sobie cos przytoczyc ;] " a to Ty robisz taki plastki " <--- Twoje slowa no to spojrz sobie na ostatnie zdjecie plastik fantastic ja akurat lubie ale IMHO za ciasny kadr