Jakie masz lacze??
Wersja do druku
Jakie masz lacze??
Neostrade by tepsa :)
na dodatek powiem Ci, że dopóki forum nikona siedziało na skrypcie PHPBB to widziałem wszystkie zdjęcia, teraz przeszli na identyczny V-Bulletin i już nie widzę - tak jak tu, ciekawe czy to ma jakiś sens :)
Tak jest ogromny sens zmienic providera internetu:wink:Cytat:
ciekawe czy to ma jakiś sens
niestety tam gdzie mieszkam, TP to jedyna możliwość :) jest jeszcze łącze radiowe, ale musiałbym zakłądać antene u sąsiada powyżej (nie lubimy się) a w taką pogodę jak teraz (leje i grzmi) o internecie mógłbym zapomnieć :)
a możesz mi podać na prv lub mailem adresy tych zdjęć?
liquidsound - bardzo fajny reportaż. Tylko wszystkie te zdjęcia mają jakiś taki ciepły czerwono porańczowy zafarb. To wschód słońca był, czy też kwestia balansu bieli lub obróbki w PS.
Balans, robilem na szybko ,zeby cos pokazac. Thx
raz kozie śmierć, nie wiem jak to będzie u Was wyglądało bo ja chyba mam monitor do regulacji, ale piszcie żebym wiedział. Po za tym do końca nie umiem ładnie wyostrzać, czekam więc na wszelkie uwagi :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
czekam na krytykę :)
p.s. zdjęcia liquidsound mogę dopiero oglądać na Linuxie, tak samo tu mogę wstawiać zdjęcia.
Pod windą po prostu ikonki są nieaktywne a zdjęć nie widać. nie wiem o co biega
liquid wtydził bys sie :D http://www.fotoart.malopolska.pl/alb...s_img_1170.jpg
Jeszcze jasno a ty juz pijany lezysz ;)
Taaaaaaka byla impreza;) najbardziej przeraza mnie to ,ze tak swietnie potrafisz mnie rozpoznac od tylu...hehe:wink: