Smok trochę przyrdzewiał bo ta zima ciągnie się i ciągnie, ale jakby coś ,to grupa "bankietowa" czeka na sygnał z Wawy, a zaraz się zjawimy i wyratujemy z fotoopresji. :wink: :wink: :wink:Cytat:
Zamieszczone przez alahari
Wersja do druku
Smok trochę przyrdzewiał bo ta zima ciągnie się i ciągnie, ale jakby coś ,to grupa "bankietowa" czeka na sygnał z Wawy, a zaraz się zjawimy i wyratujemy z fotoopresji. :wink: :wink: :wink:Cytat:
Bez smoka?? :shock: Eeeeee... :? :lol:
Smok jest na gaz, a jak nam ruscy kurek zakręcą to nawet smok nie pomoże, a poza tym smok to kiepski motyw do fotorafowania czy obrony, lipny jest :shock:Cytat:
Jakby ogniem bluznał to by sie wiosna od razu zrobiła od milego ciepełka :mrgreen:
Nie ma sie co obawiac. Patron powinien byc martwy ale maskotka jak najbardziej zywa. A alahari to i ja wlasna piersia bym bronil 8)
Alez Wam sie zebrało, tylu bodygardów :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Good for You, już nikt ekipą cię straszył nie będzie, a Aragornus takiej pewności nie ma :roll:Cytat:
Aragornus ma armię duchów... :roll: 8)Cytat:
Zamieszczone przez mroczny
Ja już duży jestem i się duchów nie boję :mrgreen: a poza tym z tego co pamiętam, to duchy poszły spać 8) Ale wróćmy do patrona, zna ktoś kogoś, kto zabłysnął by osiągnieciami z canonem w rękach?Cytat:
Aragornus ma armię duchów...
I jeszcze martwym jest? :roll: Hmmm..... 8)Cytat:
Zamieszczone przez mroczny