Mam pytanie czy 400D bedzie sobie lepiej radzil z Tamronem przy f 2.8 niz 350D ?
Wersja do druku
Mam pytanie czy 400D bedzie sobie lepiej radzil z Tamronem przy f 2.8 niz 350D ?
Raczej na pewno tak, bo 400D ma układ Af taki jak 30-tka (wykorzystuje obiektywy o jasności 2,8 i większej).
Warto zobaczyć ten test. Szczególnie dla malkontentów którzy twierdzą, że 400D jest do d.... jeśli chodzi o obrazowanie. Polecam gorąco:).
Śledzę ten wątek, bo również stoję przed wyborem puszki do szkła (nie odwrotnie) i...:?
Hej Kiniu, doczekamy sie jakis sampli z twojego nowego nabytku?? czeka na nie duzo z nas:-)
Pozdrawiam
M
Witam
Dzisiaj dostalem moje body 400D. Przesiadlem sie z 300D, wiec roznica jest kolosalna. Mam obiektyw Tamron 17-50 2.8 ktory w 300D na 17mm przy 2.8 nie zawsze za pierwszym razem idealnie ostrzyl. W 400D ostrzy idealnie, zadnych FF czy BF. Wyswietlacz jest super, lecz pierwsze co to go wylaczylem (wylaczenie jest w C.Fn). Podglad zdjec jest o wiele lepszy niz w 300D. Jedyna wada to wielkosc, ale zamawiam grip od razu wiec bedzie ok.
pozdrawiam
Tomek
jakość - żenada może to nie 400D tylko Nokia 7650? ;-)
Wiem wiem, przesiadłem się na N 9300 i żałuję ;-)
Jak to nie, mozna powiedziec ze nastepca 7650 jest N80. Notabene bardzo ciekawy telefon. Pozdrowki
żenujące to są - ale texty niektórych forumowiczów. nigdy nie widzieli aparatow - np. 400D, a wydaja sądy, jakby byli wielkimi znawcami tematu. pokażcie zdjęcia swoje panowie zamias uprawiać taką bufonade...
To jest forum, które z zalożenia ma służyć wymianie informacji i doświadczeń - a nie "nabijaniu sobie licznika wiadomosci". Smutne jest to, jak mało tu można trafić kompetentnych wypowiedzi - a jak wiele irytującego bełkotu!!! Zastanówcie sie może, ile wam czasu zajmuje znalezienie na tym forum rzetelnych informacji - bo właśnie trzeba sie przebijaćprzez setki, czy tysiące jałowych i bezsensownych komentarzy... Na szczęście, czasem się tu wypowie ktoś fachowo, życzliwie i na temat.
Pozdrawiam
MAciej