Nie, to znaczy, że spełniasz jedno z kryteriów które opisałem wyżej :-P A w TWA oczywiście że jesteś, ircowym :-D
Wersja do druku
Możesz się ze mną zamienić licznikiem. Wiesz gdzie go mam, prawda?Cytat:
Zamieszczone przez El_Chueco;
Krótko. Gówno prawda.Cytat:
A teraz to rozumiem, jesteś kolejnym, któremu co miesiąc za mało przelewają... poza tym weź do ręki 85L albo sMarka to przekonasz się dlaczego się onanizuje... sprzętem ;-)Cytat:
Jeszcze raz napisz do Hazana i powiedz, żeby zamienił nam licznikCytat:
Muflon już napisał, że jego mamie łatwo nie było, moja też nie leżała do góry... więc szczerze z głębii serca weź sobie koło i pie-lnij się w czoło!Cytat:
I dlatego jest chociażby tu wiele osób z małpkami, których zdjęcia bardziej mi pasują niż moje.Cytat:
Ojojoj tu sie bardzo mylisz. Nawet nie wiesz ile sMark może pomóc. O świętej trójcy nie wspomne ...Cytat:
Oddychaj głęboko.Cytat:
Adin, dwa tri ty uże spiosz,
czetryjie, piat, sziest u tiebjia jest worek eLek
sjiem, wosjiem, djiewjiat - u tjebjia jest no szto chociesz piatku ili sMarka...
djesjiat ty urze TWA member :mrgreen:
Miejmy nadzieję, że ci ulżyłoCytat:
Po 10000, zerujemy licznik :mrgreen:
Topic idiotyczny ale skoro w nim ktos wogole odpowiada to co w tym musi byc :D
hehe, to mnie jeszcze jedno przyszło do głowy.
Co prawda mam więcej postów od Snowboardera, ale on ma bardziej wypasiony sprzęt.
Pytanie w takim razie, który czynnik jest bardziej znaczący dla forumowych szarych, podlizujących się mas przy ocenianiu zdjęć?
W zasadzie powinienem również zadać drugie pytanie: dlaczego do cholery mając tyle postów i do tego mając zielonego nicka przegrałem z nim w bitwie :rolleyes: Panie i panowie wychodzę trzaskając dzwiami :lol: :mrgreen: