kto przywozi? :roll: :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
Wersja do druku
kto przywozi? :roll: :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
Białorusini :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
no to "coco jumbo i do przodu..." :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
.. ja wole jednak Bialorusinki.. jakie by one nie byly :lol: No ale Tomka sprawa z kim na grzyby bedzie chodzil :mrgreen::mrgreen::mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Na grzyby to Gawryl chodzi. A mnie Białorusinki równie nie interesują :twisted:
Z dwojga zlego, Bilorusinki lepsze od Bialorusinow :D
BTW, dzis rosjanie mowili ze 5D w Moskwie po $2700, nowka w sklepie :) Ciekawe czy TAX FREE wypisuja? :mrgreen:
No to zrobmy w Krakowie. Moge zalatwic nocleg na akademikach ---> darmocha. Mozemy pic przez 3 dni niewielkim kosztem:grin:
najprawdopodobniej 9 wrzesnia gdzies pod Krakowem foce turniej golfowy, potem w Kraku zdaje sie jakas mala "okazyjna" libacyjke. o pardon! impreze towarzyszaca... :)
kolo tej daty bym sie pewnie wyrobil. przy okazji do moich wlodarzy z digartu bym wpadl ze staropolskim zubrem... :D
To co 11 wrzesnia robimy nalot na najwyzsiejszy drapacz chmur w krakowie -->sedzibe banku BPH na rondzie Kotlarskim??:wink: tak na powaznie to mam ochote sie wdrapac na naszego kochanego szkieletora i porobic troszke zdjec.:grin:
Cichy zapodał super temat w lipcu, teraz prawie połowa sierpnia i nic nie wiadomo. Panowie sed fugit interea, fugit irreporible tempus. To może jednak Bory Tucholskie. Jesień jest tam cudowna (bo chyba do jesieni zdążymy się skrzyknąć :twisted: ) I mniej więcej po środku kraju. Świeże powietrze dobrze działa na kaca!! Raczki mniej drżą ... Bo miejsce to tylko pretekst, najważniejsze żebyśmy się spotkali razem (może brzmi to ciut patetycznie, ale chyba o to tu chodzi).