Wracam z wkacji dopiero około 10.08.2006, jakby można coś zaplanować po tym terminie to bardzo chętnie pojadę z wami.
Wersja do druku
Wracam z wkacji dopiero około 10.08.2006, jakby można coś zaplanować po tym terminie to bardzo chętnie pojadę z wami.
Jasne że są poboczne. Ten sierpień IMO cały czas aktualny.Cytat:
Zamieszczone przez Wats0n
i chyba najlepiej trzymać się tego terminu (za którym już kilka osób się opowiedziało) bo później nic z tego nie wyjdzie :)Cytat:
Zamieszczone przez perqsista
już z góry pytam - czy ktoś jechałby z okolić Suchego Lasu? :) To tak gdyby nie udało mi się załatwić transportu :)
to trzymaj się mnie ;) bo zapewne jesteśmy sąsiadami :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Sibil
i zapewne będę jechał, jak tylko coś się wyklaruje - tylko muszę jeszcze ciut wyklepać autko, bo ostatnio nie zdałem testu łosia na dziku :evil: szkoda, że było za ciemno na robienie fotek...
Szkoda zwierza.Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Flasha nie masz?
eee, pewnie niewiele mu zrobiłem, co najwyżej będzie teraz latać z krzywą du..ą i może będzie nieco bardziej uważać przy przechodzeniu przez jezdnię ;)Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
a flasha miałem, nawet dwa, ale tylko flash-gun'y, a nie flash-light, więc nie było jak się cofnąć i szukać... :(
chyba, że przy strobo :roll:
natomiast zabawne (albo inaczej: wqr...jące) jest teraz podejście fachowców: wg mnie roboty w aucie (nie licząc lamp) jest na jakieś 2, może 3 stówy. jeden fachowiec powiedział 450,- i ok, a drugi 1000,- i jeszcze dodał: a jak przez ubezpieczalnie, to 3000,- :shock:
i jak tu, q...a, nie kochać tego kraju? :mrgreen:
<OT>
może ma ktoś znajomego blacharza, spawacza plastików i lakiernika w okolicy? :wink:
</OT>
kurde u mnie w sumie porażka;/ wstyd coś pokazywać.
1. ten konik mial z 1cm dlugosci, zrobione tym ustrojstwem co widać na zdjęciu Cichego
2. nie wiem czy to powinno byc gdziekolwiek pokazywane ale niech bedzie:
3. kolejny gniot...
no nic.. przyroda to nie dla mnie. wole robić takie:
wg. mnie to drugie wcale nie jest takie złe.. czy to ostatnie w MRU zrobione?
Konik super! Lubię, jak model nawiązuje kontakt wzrokowy z fotografem. :grin:
IMHO jakieś takie nikonowe kolory :)