Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
A przede wszystkim wierzą tv. Jak pan komentator powiedział, że materac obraził Zidane rasistowską odzywką, to nie tylko tak musiało być, ale wręcz niektóre znane mi damy już wiedzą co materac powiedział.
Wersja do druku
Cytat:
A przede wszystkim wierzą tv. Jak pan komentator powiedział, że materac obraził Zidane rasistowską odzywką, to nie tylko tak musiało być, ale wręcz niektóre znane mi damy już wiedzą co materac powiedział.
"Agent Materazziego Claudio Vigorelli stwierdził: - Znam Marco od dawna i nie sądzę, by mógł kogoś sprowokować. To dobry chłopak."
:lol: :lol: :lol:
O ile mnie pamięć nie myli to w momencie uderzenia nie przegrywał tylko remisował. Tak czy siak postapił jak debilCytat:
Zamieszczone przez Kubaman
lub wiecej w gazecie
Cytat:
LOL, a wszyscy Italiańce są grzeczni i kulturalni na boiskach i chętnie podają rękę staruszkom na przejściach dla pieszych...
"Dobry chłopak był i mało pił..." by Kazio Staszewski :)
Polecam: http://www.youtube.com/watch?v=QRO626ImQekCytat:
Zamieszczone przez sail0r
Napewno już większość z Was słyszała/czytała informacje o tym że zdaje się dla BBC wypowiedzieli się fachowcy czytający z ruchu warg. Stwierdzili że Włoch powiedział do Francuza "Twoja siostra jest prostytutką a Ty jesteś arabskim terrorystą"
To tak dla tych co tego nie słyszeli.
A ja wam powiem, że to było:
- Kupiliśmy mecz.
- Łuup.
:twisted:
hehe, ciekawe dlaczego BBC nie zatrudniło do czytania z ust wypowiedzi innych piłkarzy lub trenerów. Ja na przykład nie czytam z warg zawodowo i nie władam językiem francuskim, ale z pewnością widziałem Zidana, czy Domenech'a rzucającego do sędziego krótkie słówko - "pitą" (nie wiem jak sie pisze, w każdym razie jest to u/i długie :) ).
I co, sędzia powinien walnąć Domenech'a, powiedzmy w jaja?
:lol: