A co w tym zlego ze sie napisze do poszkodowanego? Niech sprawdzi oblooka itd. Nikt nikogo nie linczuje...na policje nikt nie dzwonil.......chyba ;-)
Wersja do druku
A co w tym zlego ze sie napisze do poszkodowanego? Niech sprawdzi oblooka itd. Nikt nikogo nie linczuje...na policje nikt nie dzwonil.......chyba ;-)
Nie jest kradziony.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Prosze bardzo, aparat jest czysty, mozna podawac.Cytat:
Panowie, popieram Daniel i może uda nam się zastosować prawo dmomnimanej niewinności ?Cytat:
Choć i mnie trudno to przychodzi :(
Tomku17 - czekamy na Twój ruch ! i oby był słuszny :-?
Cytat:
Zamieszczone przez tomek17
jaki pewniak, a skad wiesz jaka ma historie aparat?
OK, no to jedziemy z koksem :-)Cytat:
Muflon, moje IP to nie tajemnica:Cytat:
"Your IP address is
64.92.167.26 "
Dzieki, zaoszczedziles mi czasu :-P (normalni userzy tego nie widza, a zeby wykorzystac informacje ktora znam jako moderator potrzebuje zgody Hazana ;-) ).Cytat:
Nie kumam teraz. Tomek17: podales numer seryjny aparatu (rozumiem, ze to twoja aukcja, bo wprost tego nie napisales). Po sprawdzeniu okazuje sie ze aparat jest kradziony i ktos to zglosil.
Czemu wiec piszesz, ze aparat jest czysty, skoro jest kradziony i nie ma znaczenia ktorym wlascicielm jestes...
Mozesz nawet byc 20-tym. I tak jestes w posiadaniu sprzetu, ktory zostal gdzies zgloszony jako kradziony.
Jesli wlasciciel potrafi udowodnic ten fakt i ma dowody zakupu to sprawa dla Interpolu, bo Kanadyjska juryzdykcja cie nie dotknie bez pomocy Interpolu.
Mnie dziwi tylko twoja beztroska...
Czy mozesz wyjasnic w prosty sposob dlaczego twierdzisz ze aparat jest czysty skoro kradziony ?:)
A TO to co ?? Juz Ci kane napisal? Po co ty sie czlowieku sam wkopujesz?? Dziwie sie tez ze zawitales na to forum? Po co? Co chcesz udowodnic?Cytat:
Tomek17, możesz podać numer seryjny tego 17-35 jaki sprzedajesz razem z tym 1D?