Odp: Film, który zrobił na mnie duże wrażenie
trailery są przeważnie do bani, zwłaszcza w dzisiejszych czasach, gdy po obejrzeniu trailera wiesz już o co chodzi i w sumie nie ma po co oglądać filmu
nikt dziś już nie robi trailerów jak do pierwszego Aliena
Aż obejrzałem sobie tego trajlera - masz rację. Ja - jako nastolatek - byłem na tym filmie w kinie i to był jedyny horror, gdy się balem.
Nie oglądam trajlerów, bo po co? Mówiąc że są dobre w poprzednim poście, miałem na myśli że współczesny trajler nawet gówniany film przedstawia, jakby to było arcydzieło jedyne w historii.
Cytat:
Zamieszczone przez
Leon007
Przecież tego filmu jeszcze nie ma. A trajlery są zawsze dobre, nawet do byle jakich filmów.
Ja zaś - dla odmiany - po obejrzeniu któryś raz Obcego 3, stwierdzam autorytatywnie i z całkowitym przekonaniem, że wszystkie cztery z podstawowej serii są dobre. I wszystkie w stylu reżysera, który konkretną część robił.
Dobry jest też Prometeusz - ten niby prequel. Za to ten następny Obcy Przymierze, to taka trochę kicha.
Zakładam, że widziałeś wersję recut Alien 3?
Cytat:
Zamieszczone przez
robertskc7
Zakładam, że widziałeś wersję recut Alien 3?
Nie wiem jaką wersję akurat widziałem. Po prostu pstrykając kanałami trafiłem na film i sobie luźno przypomniałem.
Cytat:
Zamieszczone przez
Leon007
Nie wiem jaką wersję akurat widziałem. Po prostu pstrykając kanałami trafiłem na film i sobie luźno przypomniałem.
Jak w tv to zwykła. Wersja reżyserska jest przerobiona zawiera inne sceny i ma nie co inny montaż. Duuuuużo lepsza od tej zwykłej.