To gdzie one sa teraz? Masz foto?
Atsf, cybulski, łykacie nowego usera jak młode pelikany, podobnie jak Jana i jego wywody. Wy serio jesteście od wczoraj w necie? Nie wiecie jak się traktuje takie posty? To wam powiem - się ignoruje.
Wersja do druku
To gdzie one sa teraz? Masz foto?
Atsf, cybulski, łykacie nowego usera jak młode pelikany, podobnie jak Jana i jego wywody. Wy serio jesteście od wczoraj w necie? Nie wiecie jak się traktuje takie posty? To wam powiem - się ignoruje.
Nie widze tam tego powerbanka.
No nie zrobiłem mu zdjęcia - poważny błąd. Leży w szafie na półce, ale nie chce mi się iść po niego - taki leń ze mnie.
I co z tego, nie zastanawiałeś się, że może tak jest lepiej? Zresztą wyobraź sobie taką sytuacje, że wszyscy są mądrzy, jak myślisz jak będzie wyglądał świat, jak nie na siedzeniu i obijaniu gruchy zastanawiając się nad tym "dlaczego nie potrafię zatrzymać myśli, które mną kierują?"
https://www.facebook.com/Michal.Kut....2935323472554/
w sumie to straszne
To zależy jaką kto ma psychikę
Są ludzie którzy mają psychikę twórcy (np. wsród malarzy, fotografów, architekt, albo kompozytor, ....) których dzieła powstają w ich głowie/psychice/emocjach, jest ich wizją.
W przykładzie w linku AI jest tylko narzędziem tak jak (czasami), aparat, fortepian czy orkiestra.
Jest mnóstwo zdjęć które nie są zapisem rzeczywistości/świata.
Najprostszy przykład to gra GO na zdjęciach, to wizja autora zdjęcia róznego wykorzystania wady obiektywu by osiągąć oczekiwany/zaplanowany efekt.
jp