Jedynie, ze względu na moje zamiłowania, trzecie do mnie trafia ale zmieniłbym tam kadr, inny crop. Bardziej na taki:
Załącznik 1569
Mam nadzieję, że sie nie obrazisz. Jeśli tak - przepraszam.
pozdrawiam, sensitive
Wersja do druku
Jedynie, ze względu na moje zamiłowania, trzecie do mnie trafia ale zmieniłbym tam kadr, inny crop. Bardziej na taki:
Załącznik 1569
Mam nadzieję, że sie nie obrazisz. Jeśli tak - przepraszam.
pozdrawiam, sensitive
Nie obrażę się;) Dzięki za sugestie. Żadne z tych zdjęć nie było cropowane. Ja wolę krajobrazy oglądać bardziej panoramiczne niż kwadratowe, dlatego wrzuciłem tak jak było.
Tak ale było tochę puste po bokach i ta kreska na niebie ... ale możesz się zrewanżować komentarzem moich. Link.Cytat:
Zamieszczone przez mungo
1 podoba mi sie, a natomiast 2 juz nie bardzo, wydaje mi sie ze to zdjecie zostalo przypadkowo cykniete.
Gratuluję wielu udanych zdjęć. Jak dla mnie najlepsze cykle to : Praga, Praszka i Rybacy .
Dwójka rewelacyjna - niezły kadr, brawo.
W Wenecji zagościłem przez 1,5 dnia, więc nie miałem zbyt wiele czasu na wyczekiwanie przez cały dzień w jednym miejscu na odpowiednie światło. Robiłem przy takim, jakie zastałem. Ciekawe, czy mi się coś udało-to już zostawiam do waszej oceny.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
7 super, podoba mi sie kadr i tak atmosfera
3 szkoda odbic w szybie
Odbicia specjalnie były. Miały dodać klimacik, ale widać nie specjalnie mi to wyszło:p Czekam na inne opinie;)
o widzisz:)
dobrze że mi przypomniałeś:twisted:
zalegają mi na hdd fotki z wenecji.
a co do Twoich to bardzo fajne.
pierwsze mam praktycznie identyczne jak Ty:)
dwójkę i dziesiątkę też:)