...we właściwym wątku. BTW, ja poglądy mam podobne (jak nie gorsze :mrgreen:), ale porządek ponad wszystko.Cytat:
Zamieszczone przez arturs
Wersja do druku
...we właściwym wątku. BTW, ja poglądy mam podobne (jak nie gorsze :mrgreen:), ale porządek ponad wszystko.Cytat:
Jak zaczynałem korzystać z internetu chciałem znaleźć sobie nick który będzie unikalny.. I tak jakoś złożyłem pierwszą literę imienia z nazwiskiem ulubionego w owym czasie koszykarza..
Robert -> R + Outlaw (Charles Bo Outlaw) no i mam stosunkowo unikalny..
Kamil imię me i rok urodzenia 74ty
No tak.. Ordnung must sein, Ordnung uber alles.. to chyba nie po szwajcarsku :mrgreen: ale w pobliżu - przenosi się przez powietrzeCytat:
Zamieszczone przez muflon
Dobra, nie przeginam już :-D
Pozdr
AS
A co? Dziwne? Nie mogę? :DCytat:
Zamieszczone przez AGO
Jak nie jak tak :DCytat:
Moj nick wział się od nazwiska: Bil. Od dziecka wołali na mnie: 'Bilu' znajomi na podwórku, z czasem zacząłem się z ksywką utożsamiać i tak już zostało.
Tak przy okazji Canon-Board jest jedynym miejscem gdzie udało mi się mój nick zarejestrować bez przyklejonych cyferek na końcu. :-D
Na szczęście nie, u mnie jedna literka jest inna :)Cytat:
Zamieszczone przez Przemoc
Ja prawie zawsze prosze na PW delikwenta o poprawe. A ile juz mialem flejmow o to ze "jak smiesz mnie upominac, ja jestem dys i mi wolno, a poza tym mamy wolnosc slowa, pisze jak mi sie chce" itp ;) - na takich pozostaje juz tylko pkt 6 + pkt 1 porzadkowych :roll: .Cytat:
Skad? a z dowodu. Tak sobie wziąłem do ręki , przeczytałem i spodobało mi się. Przeczytałem drugi raz i nawet zacząłem się tak podpisywać.....
U mnie takie małe zboczenie: perkusja - od podstawówki muzycznej do dyplomu Ak. Muzycznej. Następnie odkryłem, że są ciekawsze zawody. Mój nick pisany po polsku był za bardzo oklepany i mało unikalny-stąd te roszady z q.