dwa półkola skrecąjące w lewo które są nad krową - takie jasne zielone przebarwienia, a z prawej to Ci thorin powie gdzie są:)
Wersja do druku
dwa półkola skrecąjące w lewo które są nad krową - takie jasne zielone przebarwienia, a z prawej to Ci thorin powie gdzie są:)
no to jeszcze jedno drzewko:
i "2 years ago"
Il fuoco, chyba się nie pogniewasz jak wrzucę swój pomysł na docięcie tego zdjęcia. Osobiście razi mnie to wypalone słońce po prawej i ta duża, ciemna plama drzew w centrum - zbyt przyciąga uwagę.
Załącznik 798
Delikatnie przyciemniłem też gradalnie niebo, symulując neutralny filtr połówkowy.
Pozdrawiam
Perpla moim skromnym zdaniem cięcie pejzażu / krajobrazu w kwadrat nie jest dobrym rozwiązaniem (oczywiście nie zawsze) w tym przypadku nie podoba mi się kwadratowy kadr... Z tym że jest to oczywiście moje prywatne zdanie.
szkoda ze po lewej jest taki zielony odblask, krowy niewatpliwie szkoda a jakby przyciac w pion nawet, tyz byloby ladnie... tylko ten odblask, krowe by trza z nim uciac...
albo wywalić blink w full pliku:) zaraz się tym zajmę:)
może teraz jest coś lepiej:)
Albo wywalic zdjecie i zrobic od nowa, niz na sile poprawiac :roll: .Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
Wiesz juz jakie bledy zrobiles przy tym zdjeciu, nastepnym razem ustrzezesz sie tych bledow (bliki, kadr).
hmm strasznie dziwne masz tlumaczenia...:) jak ktos cos powie:D to mowisz a bo cos a bo cos tam:D albo mam taki plik itd:D hehe:) think choose show
Pozdrooo
P.S. Warn : (40%) lol:D
nic nie tłumaczyłem :] :D a świat nie jest złożony z fotek idealnych... ale to pewnie też wiesz, więc think, show,customize "how people say it's better", show once more.
pozdro
p.s. ludzie inteligentni mają to do siebie że wprowadzają zmiany w tym co robią po dyskusji - np. tak przebiega proces legislacyjny w naszym i nie tylko naszym kraju. więc nie widzę nic złego w dyskutowaniu o moich zdjęciach w moim wątku przez mnie z tymi osobami które chcą dyskutować a później w ich zmienianiu. a Ty odrazu mi tu z jakimś tłumaczeniem... to jest bardzo śliskie słowo.
aczkolwiek rozumiem co masz na myśli.
niestety jestem z tych ludzi o których się mówi "zawsze ma gotową odpowiedź". ale powoli staram się przystosowywać do społeczeństwa;)