A ktoś wybiera się w niedzielę? Ja prawdopodobnie tam będę 11 czerwca.
Wersja do druku
A ktoś wybiera się w niedzielę? Ja prawdopodobnie tam będę 11 czerwca.
ja bede i w sobote i w niedziele :)
Chętnie bym podpatrzył jak ktoś bardziej doświadczony robi zdjęcia samolotom;) Jeśli uda mi się pożyczyć teleobiektyw, to będzie mój pierwszy raz na Góraszce ze sprzętem, z którego można wyciągnąć fajne foty(wcześniej miałem aparat bez zoomu).
to jak sie umawiamy?
ja bede od rana razem z Routlaw'em (od ~9) tel do mnie jest u mnie na stronie ;-) jak by ktos potrzebowal. no i bedziemy sie krecic,
ale mozemy sie umowic o godz. np 10 albo pozniej np przy samochodach strazy pozarnej albo przy wejsciu VIP ;-), albo pod trybunką foto...
Ja postaram się być jak najwcześniej - myślę że ok. 10-tej.
Jak tylko moja druga połówka się wyrobi... ;)
ja tez postaram się byc 9-10 jakby co to będę dzwonil ;)
No to jak zobaczę kogoś z Canonen + x-300 tzn że człowiek z Canon Board ;) będę z 350D+90-300USM w sobotę ;)
Hm... ja bede mial 100-400 :roll: , czyli juz sie nie lapie na forumowicza? ;) . Ustawiam sie w najdalszym rogu mniej wiecej od wejscia (by jak najmniej ludzi bylo) , przy barierce, ok 9:30-10 i tylka stamtad nie ruszam poki wytrzymam - by nie stracic miejsca przy barierce.Cytat:
Zamieszczone przez Quadrifoglio
Jakby ktos chcial mnie tam znalezc to: wzrost 195cm, geba jak z avatara, koszulka forumowa, 20D+100-400 z oslonka. ID raczej mi nie bedzie potrzebne 8)
Kiedyś cię znajdę... znajdę cię... :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Zestaw taki sam, bez koszulki i bez ID... :)