Musisz zrobić to, co Brian w pierwszym odcinku jedenastego sezonu Family Guy.
Wersja do druku
Nie - moje stwierdzenie było natury ogólniejszej 8-). Wiem że świata nie zmienię i ludzie się będą podniecali cyferkami i wykresami niezależnie czy im to potrzebne czy nie. Czy ma to wpływ na ich działania czy nie ot choćby tak dla sportu 8-). A wąskie zastosowania nie mają tu nic do rzeczy bo jak się istotnie potrzebuje bardzo specjalistycznych cech no to się szuka odpowiedniego narzędzia, które spełni te oczekiwania.
Wybiera się ktoś:
Prezentacja nowości firmy Canon w Krakowie - Optyczne.pl
Jeśli by ktoś był, to niech się dopyta o konkretną datę 6D w polskich sklepach.
I przetestował boczne punkty w ciemniejszych warunkach, bo AI Servo będzie pewnie ciężko sprawdzić.
Nikt z Forumowiczów się nie wybiera??? Ja niestety nie mogę :-/
Widocznie ludzie maja mądrzejsze rzeczy do roboty niż testowanie bocznych w 6d :D
No ja niestety też... a wolał bym tam być i porobić mniej mądre rzeczy (przetestować boczne) ;-)
Ja również jestem ciekawy wszelkich opinii dotyczących 6d...
Jeśli zależy Ci na sensownych opiniach użytkowników 6D, to zajrzyj do tego wątku za jakieś 20 stron :)
a w zasadzie, to moze po prostu poczekajmy na pierwsze egzemplarze w sklepach. bo na razie watek jest o nieistniejacym aparacie. jesli ktos czuje sie rozczarowany brakiem merytorycznych informacji... to chyba nie jest problem tego forum, tylko nieracjonalnych oczekiwan :)