Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
myślę ze on za taka kasę tego nie odda
miałem racje aukcja się skończyła na 13k ,teraz w opcji "kup teraz " jest 16k
Canon 5d mk III & canon 70-200 IS II (3444608154) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko ze poprzednim razem nie było kwoty minimalnej wiec dlaczego nie ma negatywa skoro nie sprzedał za te 13k??
pewnie dlatego że sam dostałby negatywa w odwecie...
to nie jest argument, zakładasz spor z klientem i ma zamknięte konto
Cytat:
Zamieszczone przez
Kuba1
A po czym poznać ?
S.
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
to nie jest argument, zakładasz spor z klientem i ma zamknięte konto
bzdura, juz to przerabiałem na allegro. Trafiłem kiedyś na ewidentnego oszusta który nigdy nie wysłał mi towaru ani nie chciał zwrócić kasy (zwrócił gdy zagroziłem zgłoszeniem sprawy na policję i prokuraturę). Oczywiście napisałem mu soczystego negatywa, w odwecie otrzymałem podobnego (że to ja jestem oszustem i chcę wyłudzić towar i kasę) i na tym sprawa stanęła, pisanie do allegro nic nie dało, ani nie wykasowali mi negatywa ani go nie zawiesili...
ja tez przerabiałem, klient dostał negatywa, stracił konto a mnie allegro oddało pieniądze z programu ochrony kupującego(3k)
jak zakładasz spor to allegro prosi o dokumenty i wtedy jak przedstawisz przelew a klient nie ma potwierdzenia wysyłki to leży i kwiczy
Cytat:
Zamieszczone przez
Docsbo
A po czym poznać ?
S.
Przede wszystkim po karabińczyku na głównym zdjęciu. To jakiś żart, bo to jest kluczowy element tego produktu i tzw. "cały widz na tym polega", a tu jakiś karabińczyk zupełnie innego typu.
Poza tym emblemat z "R" jest innego kształtu niż w oryginalnym produkcie.
Oryginał można zobaczyć tu. Żeby nie było - posiadam oryginalny pasek, a szukałem dodatkowych mocowań i stąd trafiłem na tę aukcję, gdzie od razu rzuciły mi się w oczy zdjęcia znane z Ebay'owych aukcji z podróbkami. tyle, że tam ceny podróbek oscylują wokół $10..
Cytat:
Zamieszczone przez
Kuba1
Przede wszystkim po karabińczyku na głównym zdjęciu. To jakiś żart, bo to jest kluczowy element tego produktu i tzw. "cały widz na tym polega", a tu jakiś karabińczyk zupełnie innego typu.
Poza tym emblemat z "R" jest innego kształtu niż w oryginalnym produkcie.
Oryginał można zobaczyć
tu. Żeby nie było - posiadam oryginalny pasek, a szukałem dodatkowych mocowań i stąd trafiłem na tę aukcję, gdzie od razu rzuciły mi się w oczy zdjęcia znane z Ebay'owych aukcji z podróbkami. tyle, że tam ceny podróbek oscylują wokół $10..
Dzięki, warto wiedzieć żeby sie nie dać zrobić w.. ...pasek :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Costus
Już zdjęta :)