A z tego zabrać wbudowanego gripa, zmniejszyć fps do 3-4, zostawić AF, autoiso jak w Nikonach i wychodzi oczekiwany następca 5D, którego od razu kupuję (jak nie przesadzą z ceną).
Wersja do druku
Jeśli taki hipotetyczny aparat się pojawi (czego oczywiście życzę wszystkim zainteresowanym), to na bank będzie miał 'Full HD'... :-D
Co do gripa - będzie coraz ważniejszy - gdzieś muszą upchnąć wi-fi.
Niewesoło... oddala się "mój 200 Macro"...Cytat:
Shares of Nikon shed 58 percent in the year ended in March, while Canon lost close to 39 percent and Olympus Corplost 48 percent.
A wiecie, jak to wygląda z mojego punktu widzenia?
Pieski szczekają, karawana robi zdjęcia .. :mrgreen:
Nawet sobie nie zdajecie sprawy, jak te Wasze mizerne próby ponabijania się z kolesia śmiesznie wyglądają. Różnica w tym, że Wy sobie możecie pogadać, a on pobawić fajnymi zabawkami. Tylko teraz, to raczej nie spodziewajcie się już żadnego info.
Jarek, proszę, wyłącz Toudi mode bo śmiesznie to wygląda ...
Jeśli sądzisz, że ktoś, tu myśli, że Canon wróci do desek i zacznie puszczać to co chcą na c-b to... z drugiem strony nie rozumiem fenomenu, kiedy ktoś coś powiedział, że sprzęt jest cacy, że jest w spec, na którą czeka cały świat nie tylko c-b a na koniec na dpreview news page pojawia się spuchnięty od podgrzania w mikrofali kasztan. Czyli firma może, zrobiła, ale nie da co ludzie chcą bo... W normalnej sytuacji byłaby jazda, ale nie wszyscy udają, że jest cacy itd, itp.
Jeszcze raz proszę wyjdź z piaskownicy.
Co do jednego zgoda, kto prześmiewa Corwin'a (np. Sodom z czerwonym :!: kitem na szyi) to ma problemy z sobą
No tak, chleb nie będzie już smakował tak samo odkąd brak leaków na c-b...
By rycerz nie ciął tak ostro jak brzytwa serwuję kolejną - imho - żenadę:
http://cpn.canon-europe.com/content/...S_oil_spots.do
Chodziło mi w zasadzie tylko o to, że Corvin naprawdę miewa te zabawki, a że wypuścili nie to, czym akurat się bawił, to już powód do polewki dla paru obszczymurów. Po takich wyskokach każdy straciłby chęć do podzielenia się swoimi kolejnymi doświadczeniami. W sumie to nie moja strata.