Amator będzie używał tych trybów myśląc, że są cool, a rawa nie będzie miał w czym wywołać i nie posiada umiejętności.
Wersja do druku
Amator będzie używał tych trybów myśląc, że są cool, a rawa nie będzie miał w czym wywołać i nie posiada umiejętności.
Nie doceniasz amatorów. Z każdym aparatem jest płyta i oprogramowanie. Często bardzo rozsądne. Jak amator będzie chciał to zrobi wszystko.
Zgadzam się :-)! Tryby są całkiem przydatne dla ludzi robiących tylko pamiątkowe fotki i nie chcących ślęczeć potem przy kompie, takie 'presety' w aparacie :-). Pamiętam do dziś zadowolenie i uśmiech pewnej uroczej blondynki, przed którą roztoczyłem tęczę nowych możliwości drzemiących w jej kompakcie marki SONY, a nie dostępnych normalnie z programatora :-). Pamiętam, że jednym z nich było ... 'Stare zdjęcie' = sepia + podbity kontrast :lol:
jezu chryste mam nadzieje, ze ci mlodzi ktorym zdjecia robiles maja jeszcze jakies fotki ze swojego pleneru slubne (albo studia) nie robione PRZEZ CIEBIE??
Aż się zalogowałem, a nieczęsto to robę :mrgreen:
Sergiusz, te ślubniaki są tak kiczowate i wsiowe, że zęby bolą.
Żart to czy nie żart: nieistotne.
Bo jeśli nie żart to cóż ... pożałować poczucia estetyki.
A jeśli to jednak żart ... pożałować poczucia humoru.
Dobrze, że na KKM takich gniotów nie wrzucasz.
Mowisz ze na KKM lepsze zdjecia wrzuca?
To ja nie rozumiem, dlaczego swoje warsztaty reklamuje takim zdjeciem:
http://www.fotofanklub.pl/images/sto...aa_-_kopia.jpg
?
Wyglada jak zdjecia, ktore tutaj są wrzucane - niby z poczucia humoru:)
Na KKM Sergiusz nic nie wrzuca - nie ma swojego albumu tam :-)
A właśnie, że mam i tam http://klubkm.pl/forum/showthread.php?t=17238
heh brak odpowiedzi jest również odpowiedzią :)
sergiusz mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę że tymi zdjęciami spierdzieliłeś na maxa pamiątkę nowożeńcom z ich najważniejszego święta?
No i w imię czego - żeby mieć materiał do swojego portalu jak nie należy fotografować? :]
Piszesz, że zdjęcia ślubne które pokazujesz w tym wątku są celowa zeszpecone, bo chcesz żeby było wesoło :)
Spoko.
Czy mógłbym obejrzeć twoje fotografie ślubne plenerowe robione na poważnie?