struś-emu to był dopiero wariat :D
Wersja do druku
struś-emu to był dopiero wariat :D
Widzę że plener był udany, fajne zdjęcia.
W następnym tygodniu wybieram się w Słowacki Raj. Jak na razie są trzy osoby (jedzie znany niektórym Piezak), jest jedno miejsce wolne w samochodzie. Wyjazd w czwartek (19 maja) koło ósmej rano, powrót w niedzielę pewnie po południu. Byłby ktoś chętny? Decyduje nie kolejność zgłoszeń tylko widzimisię :-D
PawełB: 4 dni do tego 2 w dni robocze? Kto sobie może na takie wakacje pozwolić :P
Jak widać trzy takie osoby się znalazły :)
Jeszcze zaległości sprzed tygodnia.
15.
16.
Niestety ostatnio omijają mnie plenery, więc mam nadzieje, że się nie obrazicie jeśli wrzucę też coś z zoo, ale z Wrocławia.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Słonie 2, bardzo fajne i mroczna 5.
czy wczoraj przypadkiem ktoś stąd nie biegał po parku Kościuszki na Prądniku Białym? widziałem jakąś pieszą grupkę z aparatami,
chętnie bym się wybrał na taki pelenerek z Wami, ale zawsze czasu brakuje :(
Czy widzieliście pole rzepaku (albo maki) w okolicach Krakowa? Szukam fajnego miejsca na sesję. Będę bardzo wdzięczna za pomoc!
w ubiegłym roku na trasie do Sandomierza, przed Nowym Brzeskiem były świetne pola, niejednokrotnie widziałem tam wielu foto amatorów ;), ale tym roku nie jeździłem jeszcze w tamtym kierunku, więc nie wiem czy dalej są
Sporo maków było rok temu za Zielonkami, pole przy drodze 794 - 50.133567, 19.906832.
Pole rzepaku bywa na trasie N. Huta - Słomniki przez Kocmyrzów. Ok. 15 km od N. Huty. Sam się tam wybieram sprawdzić, tylko jakoś czasu nie ma.
Dzięki wielkie za odpowiedzi. Też słyszałam o tych polach rzepaku za N.H. Jak sprawdzę, to dam Wam znac.
Pozdrowienia.
...gratulacje Ness :)....http://www.mmkrakow.pl/373435/2011/5...?category=news
tylko możemy się cieszyć, że wśród nas jest taka zdolna koleżanka....:)
Gratulacje!
Gratuluję :)
Wielkie brawa :)
dziękuję :)
ale co do zdolności, to się nie zgadzam ;)))
Wspomnienie z ZOO w Chorzowie :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
super Elu, porywam moje :D
Większość z Was już potwierdziła, ale by zachęcić Was do pstryknięcia kilku dokumentacyjnych fotek w czasie wernisażu, wrzucam też do wątku plenerowego ;-)
No cóż... Przyszedł czas pokazać coś w większym formacie ;-)
Zapraszam Was wszystkich serdecznie na wernisaż mojej wystawy:
http://www.porfiestaclub.com/cafe.html#wernisazmaciek
Maciek
Z chęcią się wybiorę.
J.
Zatem do zobaczenia na wernisażu!!
dziękuję wszystkim którzy się zjawili, a tych którzy nie mogli przybyć, zapraszam do 'Por Fiesty' - wystawa powisi do 18 sierpnia ;-)
No i bardzo proszę fotografujących o fotki dokumentacyjne - znosiłem z anielską cierpliwością błyskanie, więc chyba mi się coś za to pozowanie należy :P
Fajnie że wpadliście!
Dzięki Maddalence mam kilka fotek z wernisażu, za które bardzo dziękuję i które prezentuję :)
:
Dzięki za przybycie i za foteczki :)
super było, super się oglądało :)
To może teraz jakiś plenerek? Albo to studio, o którym mówiliśmy ostatnio? ja mam wakacje więc w zasadzie mogę się dopasować w każdy czas do reszty.
Chętnie piszę się na plener :)
Tylko nie w ten weekend bo akurat jestem umówiony na rozbieranie auta (ciekawe ile śrubek zostanie po złożeniu ;-)
zaprosiłbym Was chętnie do studia, tylko że chwilowo cienko u mnie z czasem - w soboty ganiam z aparatem a w niedziele odsypiam ;/ jak będę miał lukę to dam znać!
a studio Maciek ma fajne - tylko dojechać trudno ;)
ale sam wiesz Kris ile razy przekładałem naszą sesję, którą przecież byłem Ci winien...
Wiem wiem :)
Dlatego potwierdzam:
myst nie ma czasu na nic :)
a tak z innej beczki :) coś wyszło z tej sesji? :)
wyszło: szydło z wora;-) czyli Twój prawdziwy charakter , ale o tym sza.. bo się wydaa... ;-)
dobra dobra :) czyli nawet Ty nic z tego nie wyciśniesz :)
ale spoko - można się było tego spodziewać ;)
EDIT: oczywiście mówię, że z takiego modela się nic nie da wycisnąć :mrgreen:
jak zwykle masz rację :D
Ale kończmy ten offtop bo dostaniemy od moda po jajkach :mrgreen:
Jak się troszkę mi terminarz rozluźni, to na pewno zaproszę na sesyjkę CB bractwo :!:
Ja myślałam, że tutaj już termin ustalony jakiegoś planerku a Wy tu się o fotki kłócicie.. :P Oj nieładnie, nieładnie!
Ela? Robert? Chętni gdzieś na wypad? Bo mnie już 3 dzień wakacji leci i nudzę się niemiłosiernie.. Dziś nawet z nudów do pracy jadę!
Nudzi Ci się? Dom posprzątaj, Obiad ugotuj... :P
Photo Day 12.0 w w Pałacu Wielopolskich
http://www.mmkrakow.pl/377754/2011/7...?category=news
Wygląda na to, że mi się udało zapisać :-)
Mnie się nie udało :/
Mnie się nie udało zapisać :(