-
To już ostatnie zdjęcia. Komentujcie jako serie, albo jako pojedyncze. Teraz szczególnie na was liczę, bo nowy sprzęt, etc. Jak się nie sprawdze w nowym sprzęcie, to się sprzeda i wrócę do 350... Spójrzcie krytycznym okiem na zdjęcia, nie patrząc na sprzęt. Pzdr!
193. To wymaga krótkiego podpisu: komunista:
194.
195.
196.
197.
198.
-
Dużo bardziej podobają mi się zdjęcia z targu owiec niż te z wątku.
Ostatnia seria, którą wrzuciłeś jest najlepsza. Niestety widać chorobę szerokiego
kąta :) Zwróć uwagę, że często ta szerokość nic nie wnosi do zdjęcia.
Fajnie jest zobaczyć coś więcej niż główny temat zdjęcia, jeżeli to nie są drzewa (vide 180,194).
Mam nadzieję, że zrobisz dobry użytek ze sprzętu. Na razie za szeroko
-
Dzięki. Szeroki kąt mam od niedawna, więc powoli uczę się go używać. Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej!:) Pzdr!
-
Rok szkolny, czyli matura, matura i... gazetka szkolna. W tym roku mam zamiar zaszaleć w naszej szkolnej publikacji. Pierwszy numer już jest - dwa moje fotoreportaże+okładka+kilka zdjęć do poszczególnych artykułów. W najbliższym czasie postaram się wam pokazać jak to wygląda. Na początku okładka(numer skierowany do pierwszoklasistów, więc pierwszoklasista na okładce).
projekt Marcin Wiśniewski
-
Nie widzę tej okładki :confused: Chyba coś nie tak poszło z imageshack.
-
-
Fajne światło. Jarzeniówki w klasie?
-
Właśnie nie jarzeniówka - blenda na dworze;)
Wrzucam foty ilustracyjne do wywiadów, opowiadań o nauczycielach. Nie będę wam mówił w jakich warunkach robilem foty i ile miałem na nie czasu, bo szkoda gadać. Proszę o komentarze.
Nauczycielka rosyjskiego:
199.
Nauczyciel Przysposobienia Obronnego:
200.
201.
-
przyzwoite zdjecia.. w koncu zrobione jakas normalna ogniskowa a nie rybim oczkiem :)
masz moze 2 w kolorze?
-
Mam, mam w kolorze. Ale gazetka, do której idą foty jest czarnobiała, to wolę zrobić ładny bw, niż żeby mi drukarka kolorowe konwertowała:p
Pozatym na każdym jest światło szkolne, czytaj mieszane z brzydkimi kolorami. Co do ogniskowych... Mówiłem, że nauczę się używac obiektywu - tylko trzeba czasu:p Dwie pierwsze foty robione 35 mm.
Chodzi mi też o komentarze techniczne. Tak dawno nic nie publikowałem, że nie wiem, czy nie popadłem w samozachwyt i nie robię tragicznych fot:p