ale chodzi im o fotki z reportażu nie grupowe . dzięki za poradę :)
a poiwaznie to masa klientów jest nie wybredna - preferuja płaskie zdjęcia z dużą głębokościa - pocztówkowe
Wersja do druku
ale chodzi im o fotki z reportażu nie grupowe . dzięki za poradę :)
a poiwaznie to masa klientów jest nie wybredna - preferuja płaskie zdjęcia z dużą głębokościa - pocztówkowe
No to niech korzystaja z kit'a lokalnego fotografa pana Zbyszka :D
Albo mało pił. Wiozłem kiedyś flaszkę rowerem, do rowu wpadłem ale flaszka cała :D
Piotrze jestem zachwycona Twoim portfolio. Oj gdybym mojemu chłopakowi zrobiła takie fotki, jak Twoje w kategorii "narzeczeńskie" to z pewnością nie wstydziłby się ustawić takich zdjęć na biurku w pracy:-)
Proszę Cię napisz w jaki sposób uzyskałeś podobny efekt postarzonego zdjęcia. Będę stokrotnie wdzięczna:-)
Natalio nie jestem zachwycony twoją świadomością. Oj gdybyś napisała w odpowiednim wątku, tak jak inni użytkownicy na "canon-boardzie" to z pewnością twój chłopak nie wstydziłby się ustawić takich zdjęć na biurku w pracy:D
Proszę Cię napisz w odpowiednim wątku. Będę stokrotnie wdzięczny:D
Natalia, dzięki, ale tak jak zauważył Micles, to nie jest miejsce na takie sprawy, poza tym trzeba by było duuuży tutorial napisać, a niespecjalnie mam na to czas, szczyt sezonu.
Wypada zamówić sobie małą sesję i zdjęcia dostaniemy gotowe wprost na biurko. Może będzie mała zniżka jako, że forumowiczka ;)
Wejdź sobie w galerię Panka na tym forum i tam możesz coś podpatrzyć, czasem zapytać, ale myślę, że nie ma nikt instrukcji w kilku punktach jak się robi TAKIE zdjęcia.
albo jeffa ascough :twisted:
For the photographers - my 24-70L was used for the majority of these images, with a 16-35LII for the wider images, and a 70-200 for some of the ceremony and speeches.
http://jeffascough.typepad.com/jeff_...l-wedding.html
Kurdę, gdyby ktoś na tym forum pokazał coś takiego: http://jeffascough.typepad.com/jeff_...l-wedding.html to by mu się nieźle dostało.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
O, adres nie ten, chodzi o trzecie zdjęcie od końca w drugiej linijce, para pod arkadami.