Odp: Kalibracja 5d3 - sens?
Zenku po co trolujesz? Nie życzę Ci tego ale jeśli Tobie się coś takiego stanie będziesz inaczej śpiewał.
Tu nie chodzi o to jak częsta jest to usterka bo błędy zdarzają się najlepszym, ale o to jak Canon te błędy rozwiązuje.
A jak na razie podejście producenta to totalna porażka, co martwi mnie jako posiadacza tego aparatu.
Może da Ci do myślenia fakt, że habakukowi i zaixowi tez na początku wszystko śmigało i bardzo chwalili to body.
Współczuje-dobrze,że dreamlinera nie kupili?
Cytat:
Zamieszczone przez
kaindox
...jak na razie podejście producenta to totalna porażka...
Nie wiem czy tak producenta, bo ten nie znajduje sie w Polsce ni w Niemczech, a sa to tylko jego przedstawiciele?
Chyba kto inny tu troluje ... A wkurza mnie krakanie i pisanie, że na pewno mam zepsuty aparat tylko jescze o tym nie wiem, nie życzę Ci tego ale pewnie masz samochód zepsuty ale jeszcze o tym nie wiesz a jak nie to Ci się zepsuję :) To jest trolowanie :) A prawdopobieństwo że mi się aparat zepsuję tak jak tym 2 jest takie jak wygranie 5 w totolotka, czyli za mojego życia żadne :)
Natomiast podejście serwisu to już inna para kaloszy i jakoś w ostatnich postach nie o tym pisali tylko o zepsutym AF i ja nie piszę o serwisie.
zaix, ripek, daniel, ja - 4 osoby w tym wątku.
oni piszą, że znają jeszcze kilku innych pechowców (podają, że 10). To, że nie każdy rejestruje się w tym maglu to nie znaczy, że nie ma takich problemów. :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Raideur
Nie wiem czy tak producenta, bo ten nie znajduje sie w Polsce ni w Niemczech, a sa to tylko jego przedstawiciele?
Ale chyba producent ma coś do powiedzenia w kwestii wyboru swojego przedstawicielstwa więc pośrednio ale jednak odpowiada.
Cytat:
Zamieszczone przez
Zenek
A wkurza mnie krakanie i pisanie, że na pewno mam zepsuty aparat tylko jescze o tym nie wiem
A gdzie ja Ci krakałem że masz zepsuty? Pisałem tylko o tym że inaczej byś śpiewał gdyby to Tobie się coś takiego przytrafiło. A zdarzyć się jak widać może każdemu.
Jest wreszcie odzew z CP. wyślę po raz kolejny, a na pewno ostatni do serwisu
-mają pilotować i monitorować naprawę, zobaczymy co dalej
Cytat:
Zamieszczone przez
kaindox
Ale chyba producent ma coś do powiedzenia w kwestii wyboru swojego przedstawicielstwa więc pośrednio ale jednak odpowiada.
A gdzie ja Ci krakałem że masz zepsuty? Pisałem tylko o tym że inaczej byś śpiewał gdyby to Tobie się coś takiego przytrafiło. A zdarzyć się jak widać może każdemu.
A czy producent ktory znajduje sie w Japonii wie ze, gdzies tam w Polsce istnieje problem?
Zenek Mial raczej na mysli to "krakanie" ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
domero
...większość z tych, którzy pieją z zachwytu nad AF'em nowej piątki mają ten sam problem co habakuk, tylko jeszcze o tym nie wiedzą.
..