Odp: Fujifilm FinePix X100
A ja właśnie dziś otrzymałem paczkę z serwisu, bo podesłałem im stuck pixela do zmapowania. Nadałem w poniedziałek, odbiór w kolejną środę. Problem naprawiony, aparat traktowany z szacunkiem - jestem naprawdę zadowolony z obsługi. Z tego co czytam, to nie tylko ja, więc to duży plus dla Fuji.
Szwayko, podzielisz się tymi profilami? :)
Słuchajcie, możecie polecić jakiś konkretny model kostki synchro który pasuje do X100? Ma robić tylko za przejściówkę do Phottix Strato, który ma za grubą stopkę i nie da się go wsunąć. Nabyłem już jedną kostkę w ciemno wysyłkowo i ma to samo, co wyzwalacz więc to droga do nikąd :) Uprzedzam ewentualne pytania - kabel E-TTL od Canona włazi, więc ze stopką wszystko ok.
Z góry serdeczne dzięki za namiary.
YN RF-602 wchodzi - ja takie nadajniki używam. Kup stopkę która ma metalową wsuwkę jak w RF-602 - może o to chodzi? Jak chcesz to podam Ci grubość blachy z RF-602?
Ostatnio Koleś z fuji X forum zauważył dziwnego osobnika w wizjerze :???:
Ciekaw jestem jak on się tam dostał,pewnie przy produkcji ktoś podrzucił jajko
sorry że pod postem
Mam taki problem w sumie od niedawna tzn przed formatowanie karty tego nie zauważyłem,aparat chodził bez problemu,otóż czas ekspozycji ustawiony mam na A gdy robię zdjęcie aparat sam przeskakuje w tryb M i ustawia wartość 4000 :? ktoś miał podobny problem ?