Koleżeński jestem :P
Wersja do druku
Koleżeński jestem :P
Nie chce już :P wystarczająco mam fotek z butelkami :] A jeszcze żadnej ze smoczkiem :P
Bardzo bardzo koleżeński :D
Małe wtrącenie z mojej strony. Hala na Twardowskiego jest dość niewdzięczna. Fotografując bramkę i ścianę za nią masz inny balans bieli niż np. na środku fotografując zawodników na tle środkowych drzwi. Ale daje radę, choć nie powalający na kolana to tu jest dowód. Wszystko robione na ISO 1600, wyciągane na komputerze:
http://www.foto.cichomski.eu/index.p...lawies-wielka/
Najlepiej jest zrobić jednego RAWa i potem na przyszłość w domu zobaczyć jaka tempreatura jest najlepsza. Ja tam mam obcykane trzy hale.
Celowo nie wrzucam zdjęć, większe niż regulaminowe 800px lepiej się ogląda. Do tego jest ich kilkanaście, a nie chcę zaśmiecać. Nie traktujcie tego jako reklamy.
PS. Ciągle mi nie po drodze do was. ;)
Chciałem zameldować, że złożyłem wniosek wraz z pismem przewodnim o udostępnienie nam Willi Lentza. Dziś ma być dyrektor więc może szybko dostanę odpowiedź. Wniosłem o udostępnienie na 4 godz. w dniu 20 lub 21 lutego tak jak ustalaliśmy. Poprosiłem też o nieodpłatne udostępnienie prądu w celu zasilenia lamp. Lista chętniych zamknęła się na 13 osobach wraz ze mną. Dodatkowo opisałem, że będą 2-3 modelki tak więc grupa liczyć może max 16 osób. Jak otrzymam odpowiedź powiadomię Was niezwłocznie.
C80
Bylem na hali przy Twardowskiego pierwszy raz :) i faktycznie, walka z WB jest okrutna na tej hali :) Poki co walcze z nauka pstrykania i obrabiania tego pozniej :)
Ja też byłem pierwszy raz. Dlatego mam marne fotki. :mrgreen: