No to mamy koszta ustalone. Proponuję dać parę dni na zgłoszenia, po czym zamknąć listę. Przydała by się informacja na głównej stronie. Oczywiście rozumiem, że kolega KrzysK deklaruje się zrealizować akcję?
No to mamy koszta ustalone. Proponuję dać parę dni na zgłoszenia, po czym zamknąć listę. Przydała by się informacja na głównej stronie. Oczywiście rozumiem, że kolega KrzysK deklaruje się zrealizować akcję?
Tak. Deklaruję się zrealizować akcję, ale ze zgłoszeniami to proszę się wstrzymać. Dzisiaj wszystko opiszę.
Od siebie dodam, że z pewnością są takie osoby jak ja, które nie biorą udziału w tej dyskusji, czekając na ostateczne ustalenia, a złożą zamówienia na gotową ofertę/projekt. Sygnalizuję, że to może realnie zwiększyć ostateczną ilość zamówień.
Wybieram metal.
Wystarczy uważniej czytać...Cytat:
A żeby nie robić bałaganu to proszę przesyłać głosy na priva.
No jak smycz - czcionka i wykonanie ma wyglądać identycznie jak to przedstawil Thunder- to mi sie aż za bardzo podoba. Jednym słowem jestem zaaaa.A i metal oczywiście:)
Pozdrawiam
metal metal :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
proponuje zrobic zwykla sonde, np w osobnym temacie :)
Ludziska, czy Wy w ogóle czytacie co tu inni piszą ???
2 posty wcześniej już cytowałem KrzysK'a... brak słówCytat:
po waszych głosach już widzę co wolicie. Ale słowo się rzekło - czekamy do jutra. A żeby nie robić bałaganu to proszę przesyłać głosy na priva.
Chodzi przecież o małą sondę, więc te wiadomości, które dojdą na priva wystarczą
metalicznie ;):):)
Roger Ty tak nie przezywaj tego wszystkiego bo żyłka na czole pęknie:) Niektorzy nie widzą - nie czytają wcześniejszych postów. Odrazu chcą znać "NEWS". Ale jak nie znajdą odpowiedzi to poszukają i znajdą. I będą wiedzieli co robić. A co do sondy no przydałaby się taka szybka Sonda. Rach Ciach kilka głosów i gotowe. I odpowiedzi same się znajdą.
Pozdrawiam