Cykl "Moda na Chopina" był wykonany na filmie. Może się podobać lub nie. Mnie się podoba bardzo.
Wersja do druku
Cykl "Moda na Chopina" był wykonany na filmie. Może się podobać lub nie. Mnie się podoba bardzo.
Ciekawe kiedy pinhole hangarem ;)
Albo do tej chustki co ją św Weronika używała.
Przeglądałam cały wątek jeszcze jako gość na CB :) Naprawdę podobają mi się twoje zdjęcia :) Nie jestem znawcą, ale wiele twoich fotografii zapadło mi w pamięć :)
Ostatnio bardzo dużo nie wrzucałem. Szczególnie męczy mnie materiał z lata z Tatr, kilka fajnych panoram będzie. Generalnie chyba dojrzałem artystycznie, bo mniej robię, a więcej myślę, tylko czasu nie ma.
fajny reportaż - podoba się :)
Leżą, dojrzewają ;) Już kawałek BYŁO
To co już było to tylko kawałek zmarnowanej kawalerki...sorry. No i autopole też było :twisted:
No było. Nie mogę się zabrać wiedząc, że projekty na studia mają wyższy priorytet od rozrywkowych zdjęć z Tatr, którym trzeba poświęcić więcej czasu niż 3-5h (piję do materiału z sylwestra)
Spoko, są rzeczy ważne i ważniejsze - jeśli o mnie chodzi to mogę poczekać nawet i dwa lata :cool:
No więc dobre zdjęcia ale nie jako set.
Razem są takie od czapy trochę.
Na pewno nie BW!
785 i 790 są w ogóle nic nie mówiące i bez sensu IMHO.
788 i 791 są moimi faworytami oprócz 793 oczywiście, która jest bezkonkurencyjna i miażdży. Idealna na zakończenie.
781 – tak się bawią wolni ludzie :!:
785 – a tym z lewej to o co chodzi ;-)
788 – nasze realia :roll:
791 – słodki cmoooooook :p
792 – któremu z nas mężczyzn to się nie zdarzyło – kobiety akurat tego na stojąco nie zrobią ;-)
micles a jak możesz, to poproszę o coś z Brydzi - jest mi tam bliżej duchem niż do stolicy wielkopolski
Pomożecie?
Dobór trasy w Góry Stołowe
Tak mi sie skojarzylo, ze Niujorku do takiego 793 to by wynajeto autobus, 50 statystow i 10 osob ekipy, a w Poznaniu smiga sie takie foty z biodra :) Szkoda ze nie wypchniesz tego zdjecia w swiat, bo warto.
Z biodra z biodra. Nic tam z biodra, jak od tyłu, to tym bardziej nie trza z biodra ;)
Czas, przestrzeń, krzesło
794.
795.
796.
797.
798.
Światłocień
799.
800.
801.
to z krzesłem - jak dla mnie to takie pseudo-artystyczno-psychologiczno-bylejakie pstrykanie - zdecydowanie nic ciekawego:(
światłocień - już lepiej, ale "jajców" nie urywa :(
ale czekam na następne :)
-Hej Michał - dokąd lecisz z tym taboretem?
- lecę przylać swojej lubej - złapałem ją z innym facetem.
:mrgreen:
to z krzesłem to jakaś historia tak?
To z krzesłem to jest...super słabizna hehe. Przez chwilę myślałem, że miał być to żart, ale chyba nie?
Dąbrowski kiedyś na blogu wrzucił podobne zdjęcia z krzesłem. Tylko, że jego zdjęcia były bardzo ciekawe, a te? heh
A ja uważam, że sam pomysł z krzesłem nie jest zły. Znacznie gorzej z wykonaniem. Jak micles jest w stanie powtórzyć zdjęcia to ja jestem w stanie przedyskutować co zostało … zamiast kropek niech każdy wpisze sobie właściwe.
usprawiedliwiony, skończ studia i będą zdjęcia :)
Nie zasłaniaj się studiami. Więcej czasu niż teraz miał już nie będziesz. No-chyba-że.
No nie wiem. Teraz i studiuję, i pracuję, i pomagam innym (powyższe 2 serie to foty na zaliczenie dla 2 znajomych, ASP i Architektura), i się lenię, i...
I wszystko i nic.
Z tego co pamiętam to jesteś na jakieś informatyce (?). Ta branża już nie daje tyle kasy co kiedyś, jest duża konkurencja, roboty coraz mniej, kodowanie praktycznie przeniesione zostało do Indii. Rzuć studia i idź na fotograficzne/operatorskie, będziesz robił to co lubisz.
1. też mi usprawiedliwienie na zdjęcia, które pokazuje się na forum przypomnę - fotograficznym. Tym bardziej, że sam "lubisz" oceniać zdjęcia innych.
2. Czyli jak ktoś nie studiuje to już z założenia powinien robić lepsze zdjęcia?
3. Zrobiłeś dla kogoś "na zaliczenie" zdjęcia? Znaczy oszustwo na maksa i jeszcze się przyznajesz!
I ciekaw jestem, czy takimi .... powiedzmy "zdjęciami" Ci ludzie otrzymali zaliczenie?
Tak, piąteczki. Jedna z minusem, za nieobecności na zajęciach. Podobną dysputę o uczciwości odbyłem już raz na tym forum : http://www.canon-board.info/showthread.php?t=79387 od posta #8.
A może wirus miclesjady? :)
Na ASP poszedł światłocień, jako 1/2 projektu (drugą część stanowił inny tryptyk), ale dziewczyna nie studiuje tam fotografii, więc nacisk na nią nie jest aż tak zmaksymalizowany.
nie no spoko - to wszystko wyjaśnia :)
pewnie będą kolejne egzaminy, rozmowa o pracę ... itp. więc tez się pomoże :)
A durny naród płaci za wykształcenie (no chyba, że nie) - zamiast dać spokój z egzaminami/zaliczeniami - rozdać dyplomy i wszystko gra :)
Nie dziw się mojej reakcji ale uwielbiam zakłamanie polskiego/chrześcijańskiego narodu i miałem/mam doczynienia z wieloma studentami i osobami po studiach, które szukając pracy mają wielkie o sobie mniemanie - choć zdecydowanie nie powinny :(
no to ciekaw jestem na ile, na tą 5 Ty zapracowałeś?
Na tyle że miałem sprzęt i ustawiłem wszystko tak jak sobie pani artystka wyobraziła ;) Podobnie jak w dyspucie o tamtym filmie.
Uczciwość? Przecież widać, że są na zdjęciach. Samowyzwalaczem byłoby 100x bardziej upierdliwie, a czasami nawet niewykonalne.
Szukać artykułów odnośnie tego kto jest autorem zdjęcia nawet w przypadku ograniczenia się tylko do wciśnięcia spustu?
A jak biuro podróży mówi, że chce mieć zdjęcia basenu z palmami po lewej stronie kadru i kilka osób w tle, to kogo jest autorstwo?
Nie szukajcie dziury w całym.
Nie podlega wątpliwości kto jest autorem. Nie podważam tego. Nie mniej zarówno te palmy w basenie i tramwaj w krześle gdzie ktoś pokazał Tobie palecem co, jak i kiedy to podobny obciach. Chyba nawet większy niż ślubne wypociny.
Tatry 2011
Takjakby Street.
802.
803.
804.
805.
806.
807.
808.
809.
I pomyśleć, że też tam byłam... :)
super, a 804 od początku mi się podobało :)
Tatry 2011
Takjakby Street, część druga.
810.
811.
812. Samochód rozkraczył nam się akurat obok domu mechanika, który dolał nam oleju wzamian za "szczery uśmiech". Najeli - otrzymał odbitkę? :D
813.
814.
815.
A no to wina wpisującego zaliczenia, że się nie dopytał, nie dopatrzył - spoko :)
Dobrze, że Twoja koleżanka (i chyba również Ty) nie studiujecie medycyny, czy jakiegoś budownictwa :)
Idąc Twoim tokiem rozumowania: ciekawe czy zdjęcia w Twojej galerii są w ogóle Twoje?
Chociaż lepiej nie pytać, nie wnikać - "Uczciwość?" jak widać przecież to tylko kwestia interpretacji.
Życzę miłego fotografowania Tobie i Twoim znajomym ;)
805 spoko, chociaz ten bokeh jest taj paskudny, ze aż strach. już wolałbym mieć większe GO niż takie coś
806 możee być
reszta to nie wiem w ktorym miejscu ma związek ze streetem, ale chyba tylko w takim, że i te zdjęcia i street wykonuje się aparatem.
Więc skoro nie street to pewnie krajobrazowo/wycieczkowe. A na tych to się kompletnie nie znam ;)