-
Czesc, nazywam sie Paulina, mam 13 lat ale to nie jest istotne bo przyszlam na to forum tylko po to by dowiedziec sie (duzo, mam nadzieje) wiecej o fotografii niz wiem teraz, moze w przyszlosci mi sie to przyda. Od niedawna posiadam Canona SX100 IS chociaz i tak nim robie zdjecia tylko na AUTO bo na recznym w zyciu narazie by mi dobre nie wyszly. Wstyd.
-
Witam, Też jestem tu nowy ale kiedyś trzeba zacząć. Forum obserwuje od dłuższego czasu i teraz się będę troszkę bardziej udzielał.
pozdrawiam,
-
-
Cześć Wam!
Duuużo się tutaj dowiedziałem - teraz potwierdzam tę wiedzę w praktyce. Pozdrowienia!
-
Witam wszystkich po dlugiej przerwie z Canonem, mam nadzieje ze wrocilem na dluzej :)
-
Witam ! ;)
Brać "Canonierską" :)
Przebywając z Wami chciałbym się przysposobić do wejścia w system.
Najpóźniej do maja br., zamierzam kupić pierwszą lustrzankę cyfrową. Między innymi poważnie biorę pod uwagę (nowość) C 450D :). Nie jest to jednak przesądzone. Myślę, że nabyta tu wiedza i Wasze wskazówki pozwolą mi podjąć ostateczną decyzję. :)
PS. dotychczas "robię na kliszy" . Zenit 122, Pentax P30 T i trochę szkła - ale bez rewelacji :)
-
Witam Wszystkich
Wszak dobrym zwyczajem jest sie przywitac, wiec to czynie.
Glownie czytuje forum ale moze w koncu czas zaczac sie udzielac.
Pozdrawiam
Tomek
-
Witam,
jako iż ostatnio fociłem Fuji ale powróciłem do łask Canona, wiec postanowiłem sie przywitać oficjalnie.
Wiec jeszcze raz witam wszystkich ;)
Pozdrawiam
Krzysiek
-
Witajcie,
na tym forum jestem nowy (do tej pory tylko je czytałem) :D
Ale warto się przywitać :)
Canony mam niemal od samego od początku (już ze 20 latek) i dobrze mi z tym :D
-
Witam wszystkich Cannonierów!
Jestem zarejestrowany na forum od kilku miesięcy i odwiedzam je regularnie:) Fotografuję od ponad roku, teraz kończę liceum, planuję się wybrać na studia Fotograficzne;) Oprócz fotografii zajmuję się jeszcze muzyką, grafiką komputerową i sztuką ogólnie.
Na forum zawsze znajduję odpowiedzi na nurtujące mnie pytania i za to też je cenię;)
Pozdrawiam.