Nie zebym marudzil albo cos sugerowal.... :mrgreen:
Pozatym niedawno bylem pierwszy raz na krakowskim kazimierzu i chetnie bym sie tam wybral na wiosne z aparatem :P
Wersja do druku
Wszystko pięknie ładnie: Będzin, Katowice nocą a nawet Kraków -bo to ładne miasta są, ale może zamiast wymyślać nowe miejsca na plener zrealizujmy go w najbliższej miejscowości. Katowice nocą są ciekawe bo jeszcze przez jakiś czas można się spotkać póżnym wieczorem a nie nocą, kiedy duchy i oprychy szwendają się czekając komu dołożyć lub coś zabrać. Niedaleka okolica ma jeszcze jeden walor - dotarcie na miejsce trwa krótko i popstrykać można każdego dnia a nie tylko w weekendy.
Chętnie wybiorę się do Będzina zrobić kilka fotek w okolicach zamku. Wieczorami jest pięknie oświetlony. A po foceniu znajdziemy ciekawe miejsce gdzie bedziemy mogli porozmawiac o d...e maryny.
zamek w bedzinie noca...ja sie pisze ,keszelO jako muza tej wyprawy podaj jakas date i do dziela
zamek w bedzinie noca...ja sie pisze ,.............podaj jakas date i do dziela
Proszę bardzo
niedziela 8.03. aczkolwiek to dzień kobiet - można przybyć z białogłową -
godzina 19.00 przed Zamkiem
A ja wlasnie jechalem przez centrum katowic... jak nie ruszycie **** w przyszlym tygodniu w ktorys dzien to.. to.. to... to sam rusze! o! :mrgreen:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jesli zdaze wrocic i dotrzec do Bedzina do tej godziny, to bede jak najbardziej. Rozumiem ze w razie czego poznamy sie po statywach? :D
Taki drobny niewypał przy cytowaniu piotrthx
No dobra.. konkretna propozycja: 11.03.2009r. (sroda), zbiorka pod spodkiem, focimy katowice o zchodzie/noca. Powiedzmy godzina 17.30?
hehe, widze ze GOP przyspieszaaa :mrgreen:
8.03 godz.19 przed zamkiem - o ile potwierdzicie ze bedziecie, to ja raczej wpadne
11.03 godz 17.30 pod spodkiem - moze być trudniej, ale wstępnie mogę powiedzieć, że postaram się wpaść na godzinkę, dwie (do późniejszego potwierdzenia)
zamek w bedzinie - u mnie odpada - to pora kapieli dziecka ;)
Katowice - mysle ze moglbym sie wyrobic :) .. i "tak" - statyw jest do dyspozycji :mrgreen: