Do tej pory jakoś na sobotę nie było chętnych. W sumie to trochę za późno aby zorganizować spotkanie. W sierpniu wybieram się na urlop tak, że do tematu warsztatów powrócę zapewne w połowie września.
Wersja do druku
Do tej pory jakoś na sobotę nie było chętnych. W sumie to trochę za późno aby zorganizować spotkanie. W sierpniu wybieram się na urlop tak, że do tematu warsztatów powrócę zapewne w połowie września.
Musi być 5 osób. To znaczy może być mniej ale cena od osoby wzrasta w zależności od mniejszej ilości uczestników. Łatwo to policzyć. Ja jestem dyspozycyjny. W sobotę od 16.
No dobrze, ale proponuję jednak, jak Sergiusz wspominał, jasne określenie oczekiwań. By było łatwiej to może sięgnijmy do klasyków i spróbujmy ich naśladować. Takie odrabianie lekcji się przydaje - wiem po sobie.
Może zatem przeszukajmy sieć - wybierzmy klasyka portretu, kilka jego zdjęć i spróbujmy. Na takie warsztaty się chętnie piszę. Przed foceniem - krótka dyskusja. Wtedy to ma sens. Taka moja sugestia.
Pewnie 5 nie będzie. Edward Steichen- to moja propozycja ale nie wiem czy mieszka w sieci. Albo Aleksander Rodczenko.
Na sobotę miałem w planach zrobienie zdjęcia na okładkę, nawet w tym celu zamówiłem odpowiednią pogodę. Możemy zamienić słów parę w temacie jak takie zdjęcie powinno wyglądać i zrobić sobie zawody kto lepiej.
Polecam www.masters-of-photography.com - tu są wszyscy. Nie są to jakieś super jakości zdjęcia, ale nadadzą się. Rodczenko jest możliwy do odtworzenia w studio :-) Może by się udało "zdobyć" męskiego modela?
Ja się zdyskwalifikuję aby nie było ale za falstart a nie za doping
Jako, że sobota wypada jutro to jeśli macie ochotę na jutrzejsze spotkanie to proponuję zrobić listę i dziś o 19 zobaczymy czy jest wystarczająca ilość osób aby spotkanie mogło się odbyć.