Ja również, drugi raz, drugi WIELKI pozytyw. Szybko i ... celnie ;-)
Wersja do druku
Ja również, drugi raz, drugi WIELKI pozytyw. Szybko i ... celnie ;-)
i ja dodam moje 2 grosze ;-)
realizacja zmówienia t=24h :mrgreen:
szybko, sprawnie, super cena ;-), dzięki 8-) i ... POLECAM :!:
Ja również jestem mega zadowolony. Czas 24h, szkiełko C50 1.4. DZIĘKI:-D:-D:-D
Dołączam się do setek niezwykle pozytywnych opinii - w mijającym tygodniu kupiłem Pixele, a dzień później dwie parasolki Quantuum - czas dostawy, opis przedmiotów, zabezpieczenie w transporcie wszystko to bez jakichkolwiek uwag. Najwyższy, profesjonalny poziom, a do tego przesympatyczna i merytoryczna rozmowa telefoniczna. Wypada tylko życzyć sobie, żeby na rynku pozostali tylko tacy sprzedawcy.
Mocno Polecam nie spotkałem jeszcze tak miłej i sympatycznej osoby który by mi sprzedawała obojętnie jaki towar BARDZO DUŻY PLUS ode mnie w skali do 10 daje 11!!!
i na pewno do niego wrócę. Raz jeszcze Polecam!
Bardzo polecam, kupiłem sprzętu za blisko 17 klocków, szybko i sprawnie.
Ja również Polecam, kupowałem drugi raz i wszystko szybko i sprawnie.
Moje kolejne zakupy ( piąte lub szóste) i jak zawsze profesjonalizm w każdym calu i przesympatyczna obsługa.
Ocenę mogę wystawić identyczną jak Jaca9 - 11 w 10 stopniowej skali :-D
Można też już dodać swoją opinię o tym sklepie na Opineo :
http://www.opineo.pl/opinie/foto-ivy-pl
I ja dołożę swoje "trzy grosze".
Dotarłem do Towers-a przez Allegro i potem dopiero zorientowałem się na forum z jaki Sprzedawcą mam do czynienia. Muszę powiedzieć, że jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu z jakim podchodzi do kupującego, nawet takiego, który kupuje po raz pierwszy. Byłem pewnie trochę upierdliwym klientem (bo wydawałem trochę kasy), ale muszę przyznać, że obsługa sprzedażowa - PIERWSZA KLASA!!! Zależało mi bardzo na zakupie przed Świętami i pomimo pewnych problemów Towers robił wszystko, abym towar otrzymał jak najszybciej. Właśnie wczoraj dotarł, nowiutki, piękny i sprawdzony - nic tylko focić.
Kupowałem do tej pory w kilku sklepach w Polsce, ale z pewnością przy kolejnym zakupie pierwsze kroki skieruję do Towersa - rzadko spotyka się takiego Sprzedawcę, który nie tylko chce sprzedać, ale zależy mu na zadowoleniu kupującego.
Dzięki Pani Piotrze za wszystko i życzę Wesołych Świąt!
Za mną również kolejne zakupy u Towersa.
Jakieś body, matówki, softboxy - jak zawsze profesjonalnie, że aż nudno o tym pisać ;)
Towers - dziękuję ponownie i Wesołych Świąt :)