Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II
ok,dzieks
mnie ostatnio wy#####ał klient na elce ale jk dla mnie historia się dobrze skończyła, czekam na zwrot kasy z allegro
i takie spostrzeżenie; jeśli klient pisze ze nie może podjąć płatności z pay-u zrobionej za pomocą cc ( bank ja odrzuca)tzn ze prawdopodobnie jest to wałek
wychodzi na to ze jak robisz przelew na Jana kowalskiego bank nie sprawdza czy faktycznie to konto do niego należy czy do kogoś innego tylko ksieguje
natomiast jeśli płacisz za pomocą cc to wszystkie dane odbiorcy muszą się zgadzać
ot kolejny exp w realnym życiu
zapytajcie gościa o przebieg... cisza i w aukcji piszę że nie zna a tydzień temu jak sprzedawał 1d to dokładnie wiedział do czego służy program eosinfo i jakie body obsługuję
CANON 5D MARK II BODY (3329966433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Cytat:
Zamieszczone przez
FOTO-PAN
myślę ze to body z gumtree kilka dni temu koleś sprzedawał przebieg 480k takie moje przeczucie
Ciekawe na której migawce. Jeśli na pierwszej - pogratulować wyniku!
Cytat:
Zamieszczone przez
Merde
Ciekawe na której migawce. Jeśli na pierwszej - pogratulować wyniku!
ponoć na pierwszej no faktycznie zacny wynik, ale kolo mógłby nie ściemniać kupił pewnie za grosze a teraz szuka frajera
CANON 5D MARK II BODY (3329966433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
właśnie były właściciel rozpoznał to body po zdjęciach i jest to korpus z przebiegiem 482 tysiące zdjęć... a ludzie jak głupki licytują w ciemno
Cytat:
Zamieszczone przez
FOTO-PAN
no po prostu nie wierze że ktoś wywali 4k pln na body z przebiegiem prawie 500k fotek
No cóż, to takie same ryzyko jak kupowanie niemieckiego auta od dziadka z przebiegiem 130 tys km. Ludzie chcą a wręcz lubią byc oszukiwani więc jest pole do popisu dla handlarzy.
Cytat:
Zamieszczone przez
marito
No cóż, to takie same ryzyko jak kupowanie niemieckiego auta od dziadka z przebiegiem 130 tys km. Ludzie chcą a wręcz lubią byc oszukiwani więc jest pole do popisu dla handlarzy.
ciekawe jaką będzie miał minę ten który wygra aukcje i podłączy pod kompa body i uruchomi eosinfo...
A może już nasi wpadli na pomysł jak kręcić przebieg migawki?:)