P.S. taki żarcik to był, jeszcze bym zamarzła i co? :D
Ale jakę frajdę byście mieli :P
Wersja do druku
P.S. taki żarcik to był, jeszcze bym zamarzła i co? :D
Ale jakę frajdę byście mieli :P
Jest możliwośc, że sie dzisiaj trochę spóźnie. Prawdopodobnie będę ok. 17-tej ale będę się starał być jak najwcześniej. Sprzęt do kalibracji już spakowany.
Janusz - po sto kroć dziękuję w imieniu swoim i reszty za okazaną wielką pomoc. Teraz wszystko wygląda inaczej - nawet nie wiedziałem że na CB jest tło w taką delikatną siateczkę :razz:
Janusz wielki thx, siedze teraz i kombinuje jak te profile w viście przełączać..Pozdrawiam
Ja poki co, niesmialo sie jeszcze przygladam Szczecinskim pstrykaczom :) , Kiedys nastapi ten dzien ze do Was dolacze na jakims spotkaniu :)
ja chętnie tez sie wybiorę kiedyś:)
Zapraszamy :D
Ja tez bym chciał kalibracje :( Ale nie mam jak sprzętu przetransportować do studia :P
mi troszku nie pasowało żeby zabrać lapka dzisiaj i szkoda
My nie gryziemy. Bić też nie bijemy na pierwszym spotkaniu. Sprzętu nie odbieramy, co najwyżej niektórzy chcą pomacać. :-)
To jest ogólny problem w windozie. Control Panel->Zarządzanie kolorem->wybierz monitor->zmień profil defaultowy. Niestety chyba trzeba restartować system. Tu pewny nie jestem bo ze 3 lata tego nie robiłem. :-)
Się umów to jak się będę pałętał w Twojej okolicy to podjadę. Telefon znasz. GG też.